Ky gjigant arriti përsëri rekorde

Aksionet e Apple në fund të vitit 2017 sollen një rekord të ri dhe ka arritur çmimin e 177 dollarë dhe analistët besojnë se tashmë në Janar vlera e tregut të kompanisë mund të arrijë një mijë miliardë dollarë.

Në vitin 2017, çmimi i aksioneve të Apple u rrit me 46%.

FORTRADE, për të gjithë ata që janë të interesuar për të mësuar se si të tregtojnë me çmimin e aksioneve të Apple dhe kompanive e tjera (kontratat për diferencë në çmim CFD) ose thjesht duan të zgjerojnë njohuritë e tyre, ka përgatitur një manual falas se si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku “. Manuali është përshtatur për të gjitha nivelet e njohurive dhe mund ta shkarkoni në linkun e mëposhtëm.

Produktet Apple nga seria iPhone nëvitin 2017 përfshinte tri modeletëreja: iPhone 8, 8-plus dhe modeli iPhone X i cili është lancuar me rastin e dhjetë vjetorit të iPhone. Njoftimi më 12 shtator se iPhone X ka hyrë në para-shitje dhe me 27 tetor zyrtarisht arriti që të jetë në dispozicion në 3 nëntor. Çmimi fillestar i iPhone X është 999 dollarë.

Rezultatet e biznesit të Apple në tremujorin e fundit të vitit 2017 tejkaluan pritjet. Fitimet për aksion arritën 2.07 dollarë ndërsa të ardhurat u rritën në 52.6 miliardë dollarë. Vlerësimi i kompanisë për shitjet e ardhshme të modelit të iPhone për 2018 është 84-87.5 milionë copë, duke sugjeruar parashikime optimiste rreth i Phone X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *