30 shenja më kreative të tualeteve

Tualetet janë ndër kthinat me të rëndësishme që shfrytëzohen nga njerëzit. Madje, ato cilësohen dhe si zbulimi më i rendësishëm në botë – i cili meriton respekt.

Megjithatë, Thomas Crapper (revolucionari i tualetit modern) do të ishte shumë i lumtur sikur të mund të shihte se sa përkushtim kanë njerëzit ndaj tualeteve sot. Këtë gjë mund ta kuptoni nga shenjat kreative që ata vendosin në dyert e tualeteve anembanë botës, sidomos, në vendet publike.

Natyrisht, njerëzit do të mund të vendosnin shenjat e zakonshme dhe të mërzitshme: “Meshkuj”, “Femra”  – por mendjet e mbrehta kanë menduar se tualetet meritojnë më shumë se kaq.

Ata kanë krijuar shumë shenja kreative për vendin ku dhe mbreti “shkon n’këmbë”- ndërsa nga koleksioni i madh i postuar në BoredPanda, për ju kemi përzgjedhur 30 shenja më kreative.

tualetet shenja 0001tualetet shenja 0003tualetet shenja 0004tualetet shenja 0005tualetet shenja 0011tualetet shenja 0013tualetet shenja 0007tualetet shenja 0009tualetet shenja 0002tualetet shenja 0006tualetet shenja 0008tualetet shenja 0010tualetet shenja 0022tualetet shenja 0024tualetet shenja 0023tualetet shenja 0021tualetet shenja 0020tualetet shenja 0014tualetet shenja 0017tualetet shenja 0016tualetet shenja 0015tualetet shenja 0012tualetet shenja 0025tualetet shenja 0027tualetet shenja 0028tualetet shenja 0026tualetet shenja 0029tualetet shenja 0030tualetet shenja 0019tualetet shenja 0018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *