Të bësh art me gishta (Foto)

Kjo artiste përdorë qymur drurin si material, ndërsa gishtat e saj si mjet – për të realizuar piktura të mahnitshme.

Pikturat e saj janë komplekse, abstrakte, por dhe peizazhe idilike dhe përplot jetë.

Secili punim i saj kërkon dy deri në pesë ditë për të për të marrë formën finale, por dhe muaj të tërë për t’u ideuar dhe konceptuar.

Se çfarë krijojnë gishtat e kësaj artisteje mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim.

Judith Braun 009Judith Braun 008Judith Braun 007Judith Braun 005Judith Braun 004Judith Braun 003Judith Braun 002Judith Braun 001

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *