8 ngjarje inspiruese që do t’ju mbesin gjatë në mendje (Foto)

Në jetë ka njerëz që shfaqen në momentet që ne nuk i presim dhe na bëjnë të ndihemi mirë. Shpesh herë ata janë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka që kanë sepse ky veprim i bënë ata të ndihen mirë.

Ndryshe ka koleksionuar disa ngjarje që janë të mbushura me shumë mirësi:

1. Kjo vrapuese nga Kenia i dhuroi ujë vrapuesit kinez, pasi ai ishte shumë i dehidratuar. Ky veprim i kushtoi asaj që të marr vendin e dytë në  garë dhe jo atë të parin.

2. Kjo vogëlushe 7-vjecare mblodhi rreth 750 mijë dollarë që të shërojë shoqen e saj nga një sëmundje e rëndë.

3. Një grua daneze ndihmoi një djalosh nigerian, i cili në Nigeri u cilësua si njeri i keq. Ajo theu këtë paragjykim duke i dhuruar atij ujë pasi ai ishte shumë i etur.

4. Një djalosh 6-vjeçar dhuroi rreth 170 palë këpucë për njerëzit e pastrehë.

5. Një burrë mësoi një të huaj se si ta lidhë një kravatë.

6. Disa policë në Amerikë i dhuruan disa rroba dhe një prerje flokësh një personi të varfër.

Image result for Police officers got some clothes and a haircut for a homeless person.

7.  Një shitës dyqani hapi një shtrydhëse frutash të shtrenjtë për një grua që kishte kancer.

8. Një burrë i pastrehë ndihmoi një vajzë duke shpenzuar 20 dollarët e tij  të fundit, dhe ajo solli 400 mijë dollarë për të.

/Ndryshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *