Ky lëngë i largon gurët nga veshkat

Veshkat janë një nga organet më të rëndësishme në trupin tonë. Veshkat janë organet që ndihmojnë filtrimin e mbetjeve nga gjaku, për ti larguar më pas nga trupi përmes procesit të urinimit.

Gjithashtu veshkat janë të përfshira në rregullimin e presionit të gjakut, balancimin e elektrolitve dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut në trup.

Veshkat absorbojnë kripërat dhe toksinat me kalimin e kohës, si dhe krijojnë shpesh herë gurë.

Kur gurët krijohen, është e preferueshme që ata të largohen pasi mund të shkaktojnë probleme serioze që edhe mund të sjellë dështimin e veshkave.

Sipas studimeve të fundit, një nga dhjetë persona vuajnë nga gurët në veshka.

Më poshtë është një recetë natyrale për të pastruar veshkat tuaja,

Përbërësit që ju duhen:

1 portokall i qëruar

1 limon

1 mollë

4 pjesë të shalqirit

4 kube akuj

Përzieni të gjithë përbërësit në mikser (blender) dhe konsumojeni këtë lëng!

Vërejtje: Përbërësit duhet të jenë organik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *