Disa fotografi që tregojnë fuqinë e shpirtit të njeriut

Jeta jonë nuk mund të shkojë në mënyrë të përkryer, secili prej nesh duhet të përballet me vështirësi të caktuara në një moment.

Disa njerëz kënaqen duke u përballur me sfida ndërsa të tjerët vuajnë përmes situatave kundër vullnetit të tyre.

Më poshtë janë disa prej “heronjve” të heshtur, të cilët çdo ditë përballen me sfida, por gjithsesi ia dalin!

1.Një grua e diagnostikuar me kancer është duke luftuar sëmundjen e saj me ngjitje ekstreme malore

2. Ky udhëtar po i jep fund kalimit të tij 49 ditor të Atlantikut. Ai ishte vetëm në barkë gjatë gjithë kohës dhe duhej të lundronte në ujë për 16 orë çdo ditë. Ai vendosi rekordin botëror!
3. Njerëzit e fshatit Guizhou gjithmonë kishin ëndërruar të kishin burimin e tyre të ujit. Në sajë të këmbënguljes së këtij njeriu, ëndrra e tyre u bë e vërtetë. Pas 36 viteve të punës së vështirë, njerëzit hapën kanalin e ujit prej 9,400 m.
4. Një fotograf duke fotografuar një kobër të helmuar në ujë.
5. Një zhytës dhe një peshkaqen tigër pranë Bahamas veriore.
6. Alpinistët malorë duke pushtuar akullnajat e Everestit.
7. Një nënë me një fëmijë mbi kurrizin e saj duke punuar në fushat e orizit në Vietnam.
8. Një pjesëmarrës në Maratonën e Austin po zvarritet përgjatë vijës së finishit të garës.
© abcnews

9. Kufijtë nuk ekzistojnë nëse luftoni për atë që ju bën të lumtur.

 

© SavageColdness/reddit

10. John Bramblitt është një piktor i verbër që realizon vepra arti të mrekullueshme

11. Ted Rammel, një kirurg që operon në karrige për personat me aftësi të kufizuara

12.9 vjeçari Daniel Cabrera duke përdorur dritën e McDonald’s për të bërë detyrat.

13. Mësuesja nga Filipinet që duhet të kalojë nëpër një lum të rrëmbyeshëm çdo ditë për të shkuar në shkollë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *