Zbuloni me çfarë personi keni të bëni duke i’a lexuar duart

Dora e një njeriu tregon shumë për jetën dashurore të një personi.  Bashkoni pëllëmbat dhe shikoni se cili rast ju përket juve.

Kur vijat janë në të njëjtin nivel

Në qoftë se partneri juaj i ka vijat e dashurisë të të dyja duarve në të njëjtin nivel jeni me fat; Ata kanë qëllime serioze ndaj jush dhe preferojnë marrëdhëniet serioze. Ata janë shumë radikalë si natyrë dhe nuk i preferojnë kthesat dhe ndryshimet e papritura. Janë persona me karakter te ndjeshëm që interesohen për mendimin e të tjerëve.

Vija në dorën e majtë është më e ulët

Këta persona janë më të zgjuar dhe të matur se mosha e tyre reale dhe kërkojnë partnerë më të mëdhenj në moshë se vetja. Janë romantikë, të mirë në të beëit dashuri dhe janë shumë intuitivë. Ata degjojnë gjithmonë shqisen e tyre te gjashtë dhe pse kjo gjë mund të keqinterpretohet nga të tjerët.

Vija në dorën e djathtë është më e lartë

Njerëzit me këtë karakteristikë nuk i preferojnë marrëdhëniet serioze dhe nuk e konsiderojnë dashurinë si një nga arsyet e lumturisë së tyre. Por kur ata të zgjedhin dikë për të lidhur jetën e tyre, ato do të dëshironin një partner më të vogël në moshe ose të një kombësie tjetër. Ata dashurojnë me anë të syve dhe kanë karakter të fortë. Këta persona i kalojnë me lehtësi veshtirësitë, janë të pavarur dhe plot qëllime në vetvete.

Shpërndaje me një person!

©Ndryshe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *