Disa thënie nga gratë më me ndikim në botë

Keni nevojë për disa thënie frymëzuese për jetën? Për disa citate frymëzuese për dashurinë? Ju do t’i gjeni të dyja këtu, të mbledhura dhe të kuruara për ato kohë në jetën tuaj kur keni nevojë për një nxitje të vogël shtesë. Kur ndjeheni poshtë, kuotat frymëzuese bëjnë atë që japin kuotat frymëzuese: ato ju frymëzojnë dhe ju drejtojnë drejt një të ardhme që e njihni, por hezitoni ta kapni për çfarëdo arsye.

1. “Mos sillni njerëz në jetën tuaj që ju hedhin poshtë dhe besoni instinktet tuaja … marrëdhëniet e mira ndjehen mirë, ato ndjehen të drejta, nuk lëndohen, nuk janë të dhimbshme, kjo nuk është vetëm me dikë që dëshironi të martohehni, por edhe me miqtë që zgjidhni. Është me njerëzit me të cilët rrethoni. “- Michelle Obama

Image result for Strong woman

2. “Merrni kritikat seriozisht, por jo personalisht .Nëse ekziston e vërteta ose merita në kritika, përpiquni të mësoni prej saj, përndryshe le të rrokulliset menjëherë.” – Hillary Clinton

3. “Vajzat që u konsideruan në mënyrë unanime të bukura shpesh mbështeteshin vetëm në bukurinë e tyre. Ndjeva që duhej të bëja gjëra, të bëhesha inteligjent dhe të zhvilloja një personalitet në mënyrë që të shihesha si atraktive. Në kohën që kuptova ndoshta nuk isha e thjeshtë dhe madje mund të jetë goxha, unë kam trajnuar veten të jem pak më interesant dhe i informuar. »- Diane Von Furstenberg

4. “Gjithkush ka një lajm të mirë: lajmi i mirë është se nuk e dini sa të mëdhenj mund të jeni, sa mund të doni, çfarë mund të arrini dhe çfarë potenciali juaj është.” – Anne Frank

5. “Unë vetëm dua gratë “bossy”. Unë mund të jetë rreth tyre gjatë gjithë ditës Për mua, “bossy” nuk është një term pejorativ në të gjitha. Kjo do të thotë që dikush është i pasionuar dhe i zënë, ambicioz .” – Amy Poehler

Image result for Strong woman

6. “Mënyra më e zakonshme që njerëzit i japin fuqisë së tyre është duke menduar se nuk kanë asnjë”. – Alice Walker

7. “Ne u mësojmë vajzave të ulen, të bëhen më të vogla, u themi vajzave:” Mund të keni ambicie, por jo shumë, duhet të synoni që të jeni të suksesshëm, por jo shumë të suksesshëm, përndryshe ju do ta kërcënoni atë “Unë jam duke pritur që të bëj zgjedhjet e mia të jetës, duke pasur gjithmonë parasysh se martesa është më e rëndësishmja. Tani, martesa mund të jetë një burim gëzimi dhe dashurie dhe, përkrahje të ndërsjellë, por pse u mësojmë vajzave që të aspirojnë për martesë dhe nuk u mësojmë djemve të njëjtën? “- Chimamanda Ngozi Adichie

8. “Ne jemi këtu për një arsye, besoj se arsyeja është të hedhim pak pishtarë për të udhëhequr njerëzit nëpër errësirë.” – Whoopi Goldberg

Image result for Strong woman

9. “Unë besoj se jam e fortë kur gjithçka duket sikur po gabon … … ato vajza të lumtura janë vajzat më të bukura. Besoj se nesër është një ditë tjetër dhe besoj në mrekulli”. – Audrey Hepburn

10. “Bëhu një version i klasit të parë për veten, jo një version i dytë i një dikujt tjetër”. – Judy Garland

11. “Bota ka nevojë për gra të forta, gra që do të ngrenë dhe ndërtojnë të tjerë që do të duan dhe do të jenë të dashura … … të cilat jetojnë me trimëri, të dyja të buta dhe të ashpëra, gratë e vullnetit të pambarim.” – Amy Tenney

12. “Nëse forca ime ju frikëson, unë shpresoj që ju të kuptoni se kjo është një dobësi e juaji”. – Anonim

Related image
Të gjitha këto citate frymëzuese janë të jashtëzakonshme, por kjo e fundit është ndoshta më e veçantë. Forca brenda vetes nuk duhet të ngatërrohet për të lehtësuar ndërgjegjen e njerëzve të tjerë; me të vërtetë, e vetmja mënyrë që ne të rritemi si njerëz është përmes luftës. Le të të ndihmojnë këto thënie frymëzuese për dashurinë dhe jetën, ndërsa përparoni me jetën tuaj dhe le të krijojnë fjalët nga këto gra të forta edhe në një. Me kalimin e kohës, ndoshta do të keni thënie tuaja që mund t’i shtojmë në listë.

Shpërndaje ta inspirosh dikë!

©Ndryshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *