Thënie të arta për të ndriquar paqen tuaj të brendshme

A ndiheni të stresuar apo të tronditur? A po ju godet jeta dhe ju bënë të ndiheni sikur jeni mbytur në situatën tuaj? Të gjeni kohë për paqen e brendshme është njëra ndër gjërat më të mira që mund të ju ndihmojë, Disa njerëz preferojnë të humbasin në një histori ose të lexojnë librin e tyre të preferuar, ndërsa të tjerët zgjedhin të relaksohen duke u angazhuar në një yoga, thënie ose ushtrime të tjera relaksuese.

Pavarësisht nga metoda juaj për zgjedhjen e relaksimit, gjithnjë ka hapësirë për të lexuar thënie për paqen e mendjes.

1. “Dashuria dhe paqja e mendjes na mbrojnë. Ato na lejojnë të kapërcejmë problemet që na jep dora. Ato na mësojnë të mbijetojmë … të jetojmë tani … të kemi kurajë për t’u përballur çdo ditë. “-Bernie Siegel

2. “Mos lejoni që sjellja e të tjerëve të shkatërrojë paqen e brendshme”. -Dalai Lama

3. “Ju e gjeni paqen jo duke riorganizuar rrethanat e jetës tuaj, por duke kuptuar se kush jeni në nivelin më të thellë.” -Eckhart Tolle

4. “Nëse nuk ka paqe të brendshme, njerëzit nuk mund ta japin atë. Burri nuk mund t’jua japë. Fëmijët e tu nuk mund t’ua japin atë. Ju duhet ta jepni atë. “-Linda Evans

Image result for inner peace

5. “Nuk mjafton për të folur për paqen. Dikush duhet të besojë në të. Dhe nuk mjafton për të besuar në të. Duhet të punohet në të. “-Eleanor Roosevelt

6. “Paqja është liria në qetësi”. -Markus Tullius Ciceron

7. “Jeta e paqes së brendshme, duke qenë e harmonizuar dhe pa stres, është lloji më i lehtë i ekzistencës”. -Norman Vincent Peale

8. “Nëse nuk mund të gjesh paqe brenda vetes, nuk do ta gjesh kudo tjetër.” -Marvin Gaye

9. “Paqja është gjithmonë e bukur”. -Walt Whitman

10. “Ne nuk e kuptojmë se, diku brenda nesh të gjithë, ekziston një vullnet suprem i cili është përjetësisht në paqe.” -Elizabeth Gilbert, Hani, Lutuni, Dashuria

Image result for inner peace

11. “Mos u nxit kurrë; bëni gjithçka në heshtje dhe me një frymë të qetë. Mos e humbni paqen e brendshme për çdo gjë, edhe nëse e gjithë bota juaj duket e mërzitur “. -Saint Francis de Sales

12. “Paqja është shpërblimi i vet.” -Mahatma Gandhi

13. “Askush nuk mund t’ju sjell paqe, por vetes.” -Ralph Waldo Emerson

14. “Paqja është një problem i përditshëm, produkt i një numri të madh ngjarjesh dhe gjykimesh. Paqja nuk është një ‘është,’ është ‘duke u bërë’. “- Haile Selassie

15. “Paqja është një proces ditor, javor, një mujor, duke ndryshuar gradualisht mendimet, duke ngadalësuar ngadalë barrierat e vjetra, duke ndërtuar në heshtje struktura të reja”. -John F. Kennedy

16. “Paqja është rezultat i ritrajnimit të mendjes suaj për të përpunuar jetën ashtu siç është, në vend që të mendoni se duhet të jetë.” -Wayne W. Dyer

Related image

17. “Ju kurrë nuk do të gjeni paqe mendore derisa ta dëgjoni zemrën tuaj.” -Gjorli Michael

18. “Paqja e brendshme mund të arrihet vetëm kur ne praktikojmë falje. Falja po e lë të kaluarën dhe është, pra, mjeti për të korrigjuar keqkuptimet tona “. -Gerald Jampolsky

19. “Asnjëherë mos u nxitoni; bëni gjithçka në heshtje dhe me një frymë të qetë. Mos e humbni paqen e brendshme për çdo gjë, edhe nëse e gjithë bota juaj duket e mërzitur “. -Saint Francis de Sales

20. “Paqja vjen nga brenda. Mos e kërkoni atë pa. “-Gautama Buda

21. “Ne nuk e kuptojmë se, diku brenda nesh të gjithë, ekziston një njeri suprem i cili është përjetësisht në paqe”. -Elizabeth Gilbert

22. “Secili duhet ta gjejë paqen e tij nga brenda. Dhe paqja për të qenë e vërtetë duhet të jetë e paprekur nga rrethanat e jashtme. “-Mahatma Gandhi

Shpërndaje ta inspirosh dikë sot!

©Ndryshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *