Sjelljet sekrete se një person po joshet nga ju

Shumica e njerëzve nuk janë të mirë në komunikimin e ndjenjave të tyre me gojë dhe kjo është e vërteta universale.

Por, për aq sa përpiqen të mbulojnë tërheqjen e tyre për një grua apo burrë, ata ende do të tregojmë mënyrën se si sillen kur janë me personin që u pëlqen. Me fjalë të tjera, ata nuk mund ta fshehin gjithmonë kur janë të joshur nga ju.

1. Do të ju shikojnë direkt në sy

Bërja e kontaktit me sy është mënyra e parë që një njeri tregon tërheqjen e tij për një grua. Ky gjest është i rrënjosur thellë në ADN-në e njeriut, sepse edhe njerëzit e shpellave ishin ekspertë në këtë. Ekspertët nga Universiteti i Stirling dhe Universiteti i Wolverhampton cituan në një studim që duke e bërë kontaktin me sy i ndihmon njerëzit të ju kujtojnë më mirë pasi ju keni biseduar me ta.

2. Do të ju shikojnë në të gjitha pjesët e fytyrës
Një njeri i mirë ka gjasa të përpiqet të kontrollojë tërheqjen e tij për ju, veçanërisht nëse ju sapo e keni takuar atë. Por gjuha e trupit të tij ende do të japë sinjale. Nëse ai prek e buzët shpesh kur ai është duke folur me ju, atëherë është një shenjë e caktuar e ndjenjave të tij të forta. Nëse kontakti i syrit të kalojë te buzët tuaja dhe ai është duke i shikuar me vëmendje ndërsa flisni, trupi i tij thotë fshehurazi se ju pëlqen shumë.

3. Ata do të ju imitojnë dhe do t’i marrin gjestet tuaja

Dikush që ju pëlqen do të pasqyrojë dhe të imitojë gjestet tuaja, lëvizjet dhe qëndrimin tuaj. Ai mund të ndihet i lidhur me ju edhe pse marrëdhënia juaj nuk është ende e thellë. Ekspertët e quajnë këtë Sistemi i Pasqyrimit të Neuronit.

4. Ata do të qeshin me shakatë e tua, edhe nëse ato nuk janë aq të mira
Nëse i bën ata të qeshin edhe pse ata e dijnë që shakaja juaj është e keqe, atëherë ka gjasa që të jenë të joshur nga ju. Ata nuk do të shqetësohen për shaka të rreme, sepse në këtë kohë, kimikatet e dashurisë në trurin e tyre  janë aq të larta saqë çfarëdo që thoni do të jetë interesante për ata.

5. Ata do të jenë në anën tuaj në çdo situatë

Ata shpresojnë që të fitojë besimin tuaj, sepse dëshirojnë që ju t’i pëlqeni ata. Nëse ata tregojnë dëshirën për të të mbrojtur ose për të marrë anën tuaj kundër dikujt që ka një keqkuptim, atëherë ata po ju mbrojnë juve. Me këtë qendrim ata dëshirojnë që ju të kuptoni se ata janë aty për ju.

6. Ata ju bëjnë favore
Ata mund të jenë në përgjithësi të dobishëm ndaj njerëzve të tjerë, por do të bëjnë përpjekje shtesë kur ju të keni nevojë për diçka. Ndonjëherë, ata do të bllokojnë orarin e tyre të tërë vetëm për ju dhe kjo nuk do të jetë një shqetësim për ata.

Nëse gjete dobi në këtë informacion, shpërndaje me dikë që duhet ta lexojë këtë!
NDRYSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *