Çka thotë gishti juaj i vogël për personalitetin tuaj?

Ju nuk mund ta besoni se sa shumë mund të tregojë gishti juaj i vogël në lidhje me personalitetin dhe karakterin që ju keni. Sipas studiuesve të njohur, gjatësia e gishtit tënd të vogël mund të tregojë tipin e personit që ju jeni dhe tiparet e spikatshme të personalitetit tuaj.

Ekzistojnë tri lloje kryesore të njerëzve, Lloji A, B dhe C. Hidhini një sy gishtit tuaj të vogël për të gjetur se cilit lloj i takoni dhe lexoni për të mësuar më shumë për personalitetin tuaj bazuar në gjatësinë e gishtit tuaj të vogël!

Lloji  A

a-458x620

Ju jeni një punëtor i zellshëm, pak i çuditshëm dhe arrogant, por nuk mund të qëndroni gënjeshtra, pandershmëri dhe hipokrizi. Ju tentoni të mbani ndjenjat tuaja të ruajtura, por ju jeni një person i mirë me një zemër të madhe që dëshiron të ndihmoni të tjerët.

Ju nuk i duroni dot gënjeshtrat dhe jeni një person shumë i ndjeshëm. Ju po ashtu e çmoni familjen, miqtë dhe dashurinë qe ju jepet.

Tipat si ju janë të rrallë në këtë botë dhe shquhen për zemrat e tyre.

Lloji  B

b-458x620

Ju keni aftësinë për të mbajtur qetësi mes kaosit dhe çrregullimit. Ju nuk hapeni lehtë me të huajt. Në fillim gjithmonë dukesh i ndrojtur dhe i shkëputur.

Ju jeni pak i rezervuar dhe i turpshëm dhe rrallë jeni i pari që i afroheni një personi. Ju keni një shpirt të ndjeshëm dhe në marrëdhënie, ju jeni të përkushtuar, besnikë dhe të dashur. Kur vendosni mendjen për diçka, përpiqeni fort dhe qëndroni të përkushtuar për ta përmbushur atë. Vlen të përmendet se ju jeni të frikësuar për t’u lënduar dhe edhe pse njerëzit besojnë se ju nuk keni nevojë për askënd, keni nevojë për një shok me shpirt.

Lloji  C

c-1-458x620

Ju jeni një person që ndihet i parehatshëm me të panjohurin dhe që nuk i pëlqen surpriza. Ju respektojnë opinionet e tjera dhe janë të hapura për ide të reja, kështu që ju jeni mjaft të hapur. Në lidhje me problemet tuaja, ju zakonisht i mbani ato me vete. Ju dëshironi të jeni të rrethuar me njerëz të ndershëm dhe besnikë, pasi ju jeni një revole e drejtë. Në fund të fundit, ju nuk jeni dikush që mban një ndjenjë, kështu që jo shumë ju bën të shqetësuar dhe të zemëruar.

Ju jeni një person shumë i drejtpërdrejtë që i pëlqen t’i thotë gjërat ashtu siç janë dhe preferoni që ata që kanë të bëjnë me ju të bëjnë të njëjtën gjë. Ju pëlqen ta rrethoni veten me njerëz të ndershëm dhe autentikë.

Sidoqoftë, në mënyrën tuaj të të qenit ka gjithashtu një venë dominuese, e cila tenton të shfaqet në kohë konflikti ose diskutimesh. Nga ana tjetër, ju jeni gjithmonë i pari që kërkoni falje pas një argumenti.

Shpërndaje me personat që kanë karakter të tillë!

NDRYSHE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *