11 gjëra që ndodhin në çdo martesë – por askush nuk ju tregon

Cdo martesë ka sfidat dhe të mirat e saj. Por janë disa gjëra sekrete që ndodhin dhe të tjerët nuk ua tregojnë.

1. Fillimisht do të hasni në listën e gjërave që nuk do të diskutojnë me ju

"Marriage starts off super chatty and then you have to get them in the car, on a long drive, and hit them with your top line issues."

… që përkon saktësisht me listën e gjërave që ju duhet urgjentisht për të diskutuar. “A mund të flasim për këtë më vonë?” ata do të kërkojnë. Por nuk ka “më vonë” – kjo është ajo që ata nuk ju tregojnë..

2. Martesa zgjat jetën e burrave, por e shkurton atë të femrës

Kjo është e njohur mirë. Për shkak se meshkujt sillen gjatë natës, duke hedhur jastëkë përreth, kështu që gratë janë të lodhura përgjithmonë dhe gjithashtu lodhen duke u përpjekur t’i bëjmë ata të hanë më mirë.

Ata gjithmonë thonë, “Pse nuk shkoni edhe në palestër?” Mbylleni, ne jemi të lodhur duke ju mbajtur gjallë”, thotë një grua.

3. Ka shumë gjëra në një martesë që burrat nuk vënë re se po bëhen

Ata mund të vërejnë nëse zhduken për një javë, por atëherë ata do të jenë të paqartë se pse gjithçka ka rënë, dhe ata do të mendojnë se kjo është një rastësi. Është tepër vonë për të shpëtuar veten, por për hir të mëshirës, nëse po rritni djemtë, mos i përkledhni shumë ata.

4. Ndonjëherë …
Ai do të thotë: ‘Epo unë isha i zënë, nuk kisha kohë’ dhe do të ndieni një ndërtesë zhurme në gjoks dhe me avull duke u përshpejtuar nga shikimet tuaja … dhe pastaj do të shihni fqinjët që mbyllin dritaret e tyre.

Askush nuk ju tregon për: marrjen e gjërave që nuk ka patur kohë për të bërë.

5. Ju do të duhet të flisni për para
Specifikiusht. Ju do të duhet të mos e mbani atë në të gjitha të paqarta, ose dikush do të shkrihet jashtë dhe të fillojë mbajtjen në burim.

6. Ju keni një përshtypje të Tij
… dhe Ai ka një përshtypje prej jush Kjo është afërsisht 78 për qind e saktë. Në një moment ju do të shihni të dyja 22 përqind dhe ju nuk mund ta adhuroni atë si ju adhuroni 78 të tjerët (por ju do të merrni mbi të).

You’re in charge of disciplining the kids (Who knew).

7. Ju jeni me menopauzën tuaj dhe nuk e kupton atë.

8. Ju jeni përgjegjës për disiplinimin e fëmijëve
(Kush e dinte).

9. Ju do të filloni të gjeni gjithçka që ai bën simpatik
Dhe ju do të përfundoni, 10 vjet poshtë vijës, duke u mërzitur me fëmijët rreth 28 vezëve të tij, vezë të pangrënshme të fërguara.

10. Ai do të ketë një miqësi …
… i cili do të të bëjë seriozisht në dyshim gjykimin e tij.

11. Martesat e njerëzve të tjerë do të duken si makina të shkëlqyera me vaj dhe me shkëlqim në krahasim me tuajën.

Shpërndaje me të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *