Çfarë thotë forma e buzëve për karakterin tuaj?

Shkencëtarët konsiderojnë se buzët janë një nga veçoritë më të rëndësishme për t’u kushtuar vëmendje kur përpiqeni të përcaktoni karakterin e një personi, në këtë mënyrë zbulojmë diçka nga karakteri ynë dhe veçoritë psikologjike.

1. Buzët e mëdha të fryra

Njerëzit që posedojn buzë në formë të tillë, thjesht janë bërë për t’u kujdesur për dikë. Nëse buzët tuaja janë si kjo, atëherë mund të keni kaluar shumë kohë kur keni qenë një fëmijë që ushqeni kotele të humbur ose duke ndihmuar në strehëzat e kafshëve dhe duke dashur të sjellë çdo shtëpi kafshësh. Ju keni një instinkt të lindur dhe të fortë dhe një dëshirë për t’u mbrojtur dhe mbrojtur të tjerët. Në çdo situatë stresuese, mendoni së pari për njerëzit e tjerë dhe vetëm atëherë për veten tuaj. Njerëzit si kjo zakonisht bëhen prindërit më të mirë.

2. Buzët e sipërme janë më të mëdha se ato më të ulëta

Një person që ka buzë të tilla, është thjesht një mbretëreshë e dramave. Ata janë emocionalë, karizmatikë, duan jetën dhe tërheqin vëmendjen ndaj vetes. Ata kanë një mendim të lartë për veten dhe posedojnë aftësinë për të tërhequr të tjerët për ta. Ata thjesht duan të jenë qendra e vëmendjes.

Buza e poshtme është më e madhe se ajo e sipërme

Njerëzit me buzë të tilla me të vërtetë e dinë se çfarë do të thotë të kesh kënaqësi. Ju keni nevojë jetike për një jetese energjike, për të njohur njerez te ri , për vende të reja për të vizituar, dhe për përshtypje të reja. Ju jeni kurioz, i shoqërueshëm dhe i hapur për çdo gjë të re. Ju jeni personi i cili mund të udhëheqë njerëzit bashkë me ju në rrugën e aventurave të reja.

Buzët e zakonshme

Njerëzit me buzë të zakonshme si këto shpesh janë ato me një qasje të ekuilibruar dhe me kuptim të përbashkët për të zgjidhur çdo lloj detyre të vendosur para tyre. Forcat e tyre qëndrojnë në aftësinë e tyre për të dëgjuar të tjerët. Ata kritikojnë me lehtësi dhe i trajtojnë mendimet e të tjerëve me respekt. Duke i bërë ata të çmendur është praktikisht e pamundur.

Buzë të holla

Njerëzit me buzë të holla janë shpesh të vetmuar. Ata janë gjithashtu të vetëdijshëm dhe mund të përballojnë çdo problem. Nëse keni buzë të holla, atëherë ndoshta jeni tipi i personit i cili nuk ka nevojë për persona te tjere kur të vizitoni një muze apo edhe kur shkoni në pushime në ishuj të largët. Por, përkundër dashurisë suaj të vetmuar, ndiheni të përkryer në shtëpi në një grup njerëzish. Ju mund të gjeni shpejt një gjuhë të përbashkët me njerëzit, dhe ju i vlerësoni njerëzit e tjerë për veprimet e tyre.

Buzët e vogla të fryra

Njerëzit me buzë të tilla shpesh janë kacavjerrëse dhe të djallëzuara. Përparësia e tyre kryesore në jetë është qe ndjenjat e tyre të jenë të  rehatshme. Pas njohjes së tyre të parë, këta njerëz shpesh duken egoistë, por ky nuk është rasti. Ata janë miq të dhembshur dhe të përkushtuar, lloj i njerëzve që do të vijnë në ndihmë të të tjerëve në një moment të njoftimit. Ata kurrë nuk vënë interesat e tyre mbi ato të të tjerëve. Por ata kurrë nuk do të dëmtojnë veten. Për shkak të këtij parimi udhëzues, gjërat shpesh punojnë mirë për ta.

Buzë shumë e hollë e sipërme

Njerëzit me këto buzë posedojnë cilësi të pashembullt të lidershipit. Ata janë të mirë në bindjen e të tjerëve, dhe ata dinë ti perdorin armët e tyre. Energjia e jetës vetë duket se rrjedh prej tyre. Suksesi i tyre është i garantuar, çfarëdo që të ndodhë. Megjithatë, shpesh e kanë të vështirë të zhvillojnë marrëdhënie romantike, pasi parimi i tyre kryesor në jetë është të jesh më shumë se sa të jesh me dikë.

Shpërndaje me miqtë që kanë buzë të tilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *