Disa ide frymëzuese për ta rimodeluar shtëpinë tuaj

Ka shumë mënyra të zgjuara për ta transformuar shtëpinë tuaj në një parajsë shtëpie; nga krijimi i pasazheve të fshehura në dhoma të fshehta për të kthyer oborrin e shtëpisë tuaj në një oazë plazhi. Çdokush do ta donte shtëpinë e tyre të dukej si pamje filmi ose një destinacion ëndërrash. Mbani në mend se një shtëpi nuk është një shtëpi derisa ta bëni atë me shumë dashuri dhe imagjinatë. Nuk ka hapësirë që nuk do të përfitonte nga një rinovim.

1. Çdo gjë që imagjinoni mund të jetë e vërtetë, kështu që ndoshta është koha për një shtrat të brendshëm mbi shkallët.

2. Bëhuni krijues dhe bëni zyrën tuaj të shtëpisë të dukeni si një vend i fshehtë me një bibliotekë tavani.

Akuariumi që zbukuron shkallët tuaja është një ide interesante surrealiste.

“Muret e rregullta të pikturuara? Jo për mua!”

Një pjesë  e murit me art

Një vend i mirë i fshehur nën shkallët gjithashtu mund të shërbejë si hapësirë ruajtëse.

Transformoni një qoshe në një vend për lexim përrallë, që çdo fëmijë do të donte të ishte.

Transformoni dhomën tuaj duke krijuar iluzione në dysheme.

Sillni qiellin e natës në dhomë gjumi me një llambë tavan të re.

Një tavolinë kafeje Akuariumi jep një prekje ekzotike në dhomën tuaj të jetesës.

Cila ishte ideja juaj e preferuar e rinovimit që do të donit të provonit gjatë remodelit tuaj të ardhshëm? Na tregoni në komentet e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *