Shenjat se është koha për të ndryshuar jetën tuaj

Zakonisht ka disa ndjenja që çojnë dikë në vendimin se disa ndryshime serioze janë në rregull. Për fat të keq, është e lehtë të jetosh me këto shenja për një kohë të gjatë para se të vërejmë se cfarë po na thonë ato. Çelësi për të kuptuar se çfarë po ndodh në jetën tonë është të njohim se si ndihemi. Nëse ndihemi të shqetësuar, të pakënaqur ose të hidhur, mund të jetë mënyra e trupit tonë për të na thënë se është koha për të provuar diçka të re.

1. Ju keni frikë se do të punoni më shumë sec duhet

Sumica e ditës dhe e javës tonë është shpenzuar në punë. Nëse keni ndjenja të tmerrshme kur zgjoheni dhe është fundjavë dhe nuk dëshironi të shkoni në punë, atëherë është koha për një ndryshim. Merrni pak kohë për të kuptuar se çfarë ka të bëjë me ditën tuaj në punë që po frikësoheni dhe planifikoni një plan për ta ndryshuar atë.

2. Ju jetoni në të kaluarën dhe ëndërroni për të ardhmen

Image result for dreaming future

Qëndrimi i përqendruar në kohë më të mira, qoftë kjo e kaluar apo e ardhme, mund të jetë një shenjë e përpjekjes për të shpëtuar tani. Nuk është e pazakontë të ëndërrosh për një jetë më të mirë dhe ëndrra mund të jetë e mirë. Problemi është se nuk po e shijoni të tashmen.

3. Shumica e njerëzve ju thonë të qetësoheni

Nëse i njëjti mesazh vazhdon të shfaqet nga miqtë dhe të njohurit njësoj, mund të jetë koha të kuptojmë se çfarë është prapa saj. “Ju duhet të relaksoheni” është zhargon për “kapërcimin e saj” në botën e sotme. Pra, kur e dëgjojmë atë pa pushim, ne ndoshta mbajnë në diçka që duhet të lihet.

4. Ju xhelozoni suksesin e të gjithëve

Xhelozia është një shenjë e pakënaqësisë me jetën tonë dhe nuk ka të bëjë fare me përmbushjen e personit tjetër. Është e vështirë të jesh i lumtur për sukseset e njerëzve të tjerë kur ndihemi të mbërthyer në jetën tonë. Është koha të pyesim veten se cfarë po na tregon kjo xhelozi.

5. Ju duket se cdo person po ju mërzit

Image result for annoyed

Të kesh një kohë të vështirë duke jetuar me moton “mos bëj djersën e sendeve të vogla” mund të tregojë zemërim shtesë dhe negativitet përreth. Zgjidhja e ankesave dhe gjithmonë gjetja e diçkaje të gabuar me atë që bëjnë të gjithë është një aluzion se ka disa çështje themelore. Çështjet mund të jenë gjithçka, por zakonisht tregon një pakënaqësi me jetën tuaj.

6. Ju gjithmonë keni  ndjenjën se do të ndodh dicka e keqe

Duke pritur që diçka e keqe të ndodhë, përfundimisht do të çojë në diçka të keqe në të vërtetë.  Ndaloni shqetësimin dhe parashikimet dhe filloni të përqëndroheni në atë që po bëni tani.

Image result for happy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *