8 gjëra që njerëzit i vërejnë tek ju gjatë një takimi

1.Nëse jeni i besueshëm.

Image result for meeting

Njerëzit vendosin për besueshmërinë tuaj në një të dhjetën e sekondës në bazë të fjalëve që ju I bisedoni gjatë takimit dhe qëndrimit e gjuhës së trupi tuaj.

2.Nëse jeni një person më “status të lartë”

Njerëzit i shohin si status me të larte ata që veshin rroba me marka te famshme se sa ata që nuk  veshin marka të famshme.

3.Nëse jeni heteroseksual apo homoseksual.

Njerëzit mund të lexojnë orientimin seksual të një njeriu , në një të njëzetat e sekondës  e njejtja sasi minimale e kohës që duhet për të njohur  një fytyrë njeriu.

4.Nëse jeni i zgjuar.

Image result for meeting

Njerëzit ju perceptojnë si më inteligjentë  nëse i shihni ata në sy. Veshja e syzeve dhe të folurit rrjedhshëm ndihmon gjithashtu.

5.Nëse jeni i suksesshëm.

Njerëzit që mbajnë rroba të përshtatura të tjerët I shohin  si më të suksesshëm kurse ata qe nuk mbajnë rroba të përshtatura i shohin me një sy tjetër.

6.Nëse jeni dominues

Image result for meeting walking

Njerëzit i shohin burrat pa flokë si njerëz më dominant sesa personat që kanë më shumë flokë.

7.Nëse jeni e “lehtë”

Njerëzit i përceptojnë gratë me tatuazhe si më të lehta, të shthurura dhe më shumë perdoruese të alkoolit, se sa gratë të cilat nuk kanë asnjë tatuazh dhe po ashtu ju duken dhe më premëtuese.

8.Mënyrën se si ju ecni.

Image result for meeting walking

Njerëzit lexojnë shumë në mënyrën se si ecni. Ata të cilët ecin më drejtë dhe me te shtrënguar ose më të ditur ne mënyren se si ecin shihen me aventurist se sa ata që nuk e kontrollojn mënyrën se si hecin.

Shpërndaje me të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *