10 thënie motivuese që të filloni javën me pozitivitet

Ndërsa të gjithë duam më shumë nga jeta, kjo nuk do të thotë që nuk duhet të jemi të kënaqur me atë që kemi. Kur i vlerësojmë gjërat që kemi në jetë, mund të qëndrojmë pozitivë dhe të lejojmë që gjërat më të mira të hyjnë në jetën tonë. Vazhdoni të lexoni për 10 thëniet motivuese  për jetën.

Mbusheni jetën tuaj me veprime. Mos prisni që kjo të ndodhë. Bëni që të ndodhë. Bëni të ardhmen tuaj. Bëni shpresën tuaj.

Dështimi nuk do të më arrijë nëse vendosmëria ime për të arritur sukses është mjaft e fortë.

E kaluara nuk mund të ndryshohet. E ardhmja është ende në fuqinë tuaj.

Image result for motivate

Optimizmi është besimi që të çon në arritje. Asgjë nuk mund të bëhet pa shpresë dhe besim.

Me ditën e re vjen forca e re dhe mendime të reja.

Ndrysho jetën sot. Mos rrezikoni të ardhmen, veproni tani, pa vonesë.

Related image

Jeta është 10% çfarë ju ndodh dhe 90% se si reagoni ndaj saj.

Mirë, më mirë, më së miri. Asnjëherë mos lejo të pushojë. Deri sa e mira juaj është më mirë dhe mira juaj është më e mirë.

Vetëm unë mund ta ndryshoj jetën time. Askush nuk mund ta bëjë këtë për mua.

Ndryshoje jetën sot.

Related image

Shperndaje me te tjeret!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *