22 foto që kapin në mënyrë të përkryer emocione të forta

Një qenie njerëzore ka një gamë të gjerë emocionesh. Mund të duket e pamundur kategorizimi dhe numërimi i të gjitha gjendjeve emocionale të një njeriu, por studimet tregojnë se ka më shumë se 500 prej tyre!

1. Jo të gjithë janë të lumtur ta shohin qenin.

2. Ky djalë trim nuk ka frikë nga vaksinimi.

“Gjyshja donte të shihte oqeanin para se të shkonte në spital.”

4. Një majmun mban fëmijën e saj që sapo ra nga lart.

5. Ky qen mendonte se ishte më i madhi në park.

6. Djali i kërkoi xhaxhait të tij ta rrotullonte atë sa më shpejt që mundi.

7. “Nëna ime përdori gjuhë te keqe para babadimrit.”

8. Duket sikur ky qen nuk priste që të kapej nga kamera duke vrapuar në plazh.

9. Kjo vajzë donte të ishte një rrugë për Halloween. Nëna e saj e bëri ëndrrën e saj të bëhet e vërtetë.

10. Një kampion që ha ëmbëlsira.

11. Fëmija filloi të qante kur pa Santa. Prindërit e tij vendosën të bashkoheshin me të.

12.”Ishte shumë e qetë në pjesën e pasme, kështu që u ktheva për të parë se çfarë po ndodhte. Duket se kam ndërprerë një proces shumë të rëndësishëm. ”

13. “Chuck Norris duke u mbështetur nga baba im!”

14. Kjo vajzë nuk priste një pjesë të tillë të madhe.

15. Një mace tepër dramatike

16. Dikush nuk është i lumtur për party..

17. Ky qen e pa pronarin e tij në Skype.

18. Ky moment është tepër i çmuar.

19. “Ishte hera e parë që gjyshja ime më foli duke përdorur video.”

20. Duket sikur vajza ne te djathtë sapo është kthyer prapa.

21. Një takim i shumëpritur

22. “Kjo është unë çdo mëngjes të hënë”.

Shpërndaje me mikun tuaj!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *