Shenjat që tregojnë se keni karakter unik

1) Thoni atë çfarë mendoni

Shumë njerëz kanë frikë të shprehin mendimin e tyre, sepse nuk duan të kritikohen. Ata nuk duan të konsiderohen si “të çuditshëm”, sepse mendojnë ndryshe nga gjithë të tjerët. Por ju nuk jeni si ata. Ju duhet të shprehni atë që ndjeni, sepse nuk do të ishit origjinalë nëse nuk do ta bënit. Do të ishte sipërfaqësore, dhe në mendjen tuaj, asgjë e mirë nuk vjen kurrë nga komunikimi sipërfaqësor.

2) Nuk vareni nga të tjerët për lumturinë tuaj

Kemi kaluar të gjithë nga marrëdhënia që konsumon gjithë qenien tonë dhe pastaj, kur mbaron, na bën të ndihemi plotësisht të traumatizuar.

Por ky ishte një mësim. Ju bëri të kuptoni se e vetmja rrugë përpara është të jesh e lumtur me veten, pavarësisht nëse je e vetmuar ose në një marrëdhënie.

3) Nuk i doni bisedat e kota

Nuk janë aq shumë pyetjet e mërzitshme që ju bezdisin. Janë përgjigjet rutinë dhe sipërfaqësore që irritojnë zemrën tuaj. Kur dikush thotë “O Zot!”, i mungon kaq shumë domethënia, sa nuk duhet të thuhet fare, sipas jush.

Kjo është arsyeja pse ju qëndroni larg nga llafet e kota. Për ju, ato shërbejnë vetëm për të forcuar robotët robotikë që janë bërë shumica e njerëzve.

4) Veprimi është e vetmja gjë që ka rëndësi

Ju e dini se veprimi është e vetmja gjë që ka rëndësi. Përdorni aftësitë tuaja të të menduarit kritik për të vlerësuar nëse dikush është vërtet interesant.

5) Doni të dëgjoni të tjerët dhe të mësoni prej tyre

Të mësuarit është ajo gjë që e bën gjakun të rrjedhë në venat tuaja. Dhe kur dikush ju mëson diçka, ju bën të ndiheni sikur po hyni në një botë krejtësisht të re dhe të bukur.

6) Nuk duroni pandjeshmërinë, idiotësinë apo injorancën

Dija juaj autodidakte është diçka që ju bën krenarë. Kështu që, kur të tjerët japin gjykime të menjëhershme mbi njerëzit dhe gjërat për të cilat nuk dijnë asgjë, kjo ju irriton në thellësi.

7) Nuk kërkoni vëmendje

Preferoni të njiheni për kompleksitetin dhe thellësinë tuaj. Prandaj ju duhet kohë për të njohur dikë. E dini që njeriu është shumë më tepër nga sa shfaqet në sipërfaqe.

Shpërndaje me mikun që ka një karakter të tillë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *