Disa thënie nga njerëz të njohur per jetën që duhet ti keni parasysh

I dua ata që mund të buzëqeshin në telashe. Leonardo da Vinci

Jeta ime është mesazhi im. Mahatma Gandhi

Ji i lumtur për këtë moment. Ky moment është jeta juaj. Omar Khayyam

Është më mirë të urresh për atë që je, sesa të duash për atë që nuk je. Andre Gide

Jeta është si të luash një violinë në publik dhe të mësosh instrumentin si vazhdon. Samuel Butler

Duhet të kërcehesh si të mos shikosh askënd. William W. Purkey

Mos e merrni jetën shumë seriozisht. Ju kurrë nuk do të dilni nga ajo gjallë. Elbert Hubbard

Bëj gjëra. Bëhu i lirë, kurioz. Jo duke pritur frymën e frymëzimit apo puthjen e shoqërisë në ballin tënd. Kushtoj vëmendje jetës suaj. Gjithçka ka të bëjë me vëmendjen. Kujdesi është vitalitet. Ai ju lidh me të tjerët. Kjo ju bën të etur. Qëndro i etur. Susan Sontag

Zemra, është ashtu si stomaku, kërkon një dietë të ndryshme. Gustave Flaubert

Ne e dimë se çfarë jemi, por nuk e dimë se çfarë mund të jemi. William Shakespeare

Mashtrimi në jetë është të mësuarit se si të merren me të. Helen Mirren

Nëse e doni jetën, mos e humbni kohën, sepse koha është ajo që përbëhet nga jeta. Bruce Lee

Unë jam ai që duhet të vdes kur është koha për mua të vdes, prandaj më lër të jetoj jetën time ashtu siç dua. Jimi Hendrix

Mbani sytë mbi yjet dhe këmbët tuaja në tokë. Theodore Roosevelt

Thëniet e jetës ndryshojnë mendimet tuaja në botën normative të vullnetit të pjekurisë. I panjohur

Ata që e kuptojnë marrëzinë e tyre, nuk janë budallenj të vërtetë. Zhuangzi

Është më mirë të jesh një luan për një ditë sesa një dele gjatë gjithë jetës tënde. Elizabeth Kenny

Me tre fjalë mund të përmbledh çdo gjë që kam mësuar për jetën. Robert Frost

Jeta është një pyetje dhe mënyra se si jetojmë është përgjigja jonë. Gary Keller

Shperndaje kete me miqt tuaj./Ndryshe.co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *