Si të befasoni të dashurit tuaj për Shën Valentin?

Shumica prej nesh do të pajtoheshin me fjalët e Xhorxh Eliotit, “Më pëlqen jo vetëm të jem i dashuruar, por edhe të them që jam i dashuruar”.

Dita e Shën Valentinit është rasti kur ju mund të përjetoni të dyja.

Më pak ndihmë nga ne, ju mund t’i tregoni të dashurve tuaj se sa shumë i doni.

  1. Kavanoz i dekoruar me 52 arsye se pse e dashuroni (Porosite online përmes mesazhit apo +383 44 688 735

2. Kam një mesazh për ty (Porosite online përmes mesazhit apo +383 44 688 735)

Dërgoj të dashurve tuaj një mesazh në mënyrë unike. Brenda do përbajë mesazhin dhe disa cokolata.

3. Iniciale nga argjendi dhe ari (Porosite online përmes mesazhit apo +383 44 688 735)

4. Shumë dashuri në një zemër (kavanoz, cokolata, gota dhe nje arush) Porosite online përmes mesazhit apo +383 44 688 735

5. Kornizë A4 e personalizuar(Porosite online përmes mesazhit apo +383 44 688 735)

 

6. Qafore nga argjendi, ari dhe celiku (Porosite online përmes mesazhit apo +383 44 688 735)

Kontakti: Mesazh apo +383 44 688 735

/ndryshe.co

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *