8 ëndrrat e zakonshme që ne shohim dhe çfarë mesazhi kanë ato

Ëndrra duke qenë i zhveshur në publik

Disa studiues sugjerojnë që ëndrra e lakuriqësisë publike mund të tregojnë se ju ndjeheni si një gjë e rrejshme ose që keni frikë nga zbulimi i papërsosmërive dhe mangësive tuaja.

Po ashtu studiuesit tregojnë se, kur mund të shikoni kësi lloj ëndrrash atëherë kini vetën pak a shumë parasysh dhe mundoni ta kontrolloni vetën në shumë aspekte.

Ëndërrat kur ju ndjek dikush

Related image

Ëndrrat që funksionojnë duke u ndjekur nga një sulmues i njohur ose i panjohur mund të jenë veçanërisht të tmerrshme. Por çfarë bëjnë këto ëndrra për atë që po ndodh brenda mendjes suaj? Përkthyesit e ëndrrave shpesh sugjerojnë që ëndrra të tilla të nënkuptojnë se po përpiqeni të shmangni diçka në jetën tuaj të përditshme.

Studiuesit sugjerojn se ndjekja në një ëndërr mund të tregojë një dëshirë për të shpëtuar nga frika apo dëshirat tuaja.

Çelësi për të kuptuar se çfarë mund të thotë kjo ëndërr varet pjesërisht nga identiteti i ndjekësit tuaj. Të qenit i ndjekur nga një kafshë mund të tregojë se po fshihesh nga zemërimi yt, pasionet dhe ndjenjat e tjera.

Ëndrrat për humbjen e dhëmbëve

Përkthyesit sugjerojn që ëndërrimi për humbjen e dhëmbëve mund të ketë kuptime të shumëfishta. Kjo mund të nënkuptojë që jeni të shqetësuar për atraktivitetin ose pamjen tuaj. Mund të tregojë gjithashtu se jeni i shqetësuar për aftësinë tuaj për të komunikuar ose të shqetësuar që mund të keni thënë diçka të turpshme.

“Thelbi i vërtetë i dhëmbëve është aftësia e tyre për të kafshuar, për të prerë, për të grisur dhe për të grirë”, shpjegojn ata.”Nëse dhëmbët tuaj bien, ju humbni fuqinë personale dhe aftësinë tuaj për të qenë këmbëngulës, vendosës dhe vetë-mbrojtës”.

Ëndrrat rreth vdekjes

Image result for dreaming

Vdekja është një tjetër subjekt i përbashkët i ëndrrave dhe një që mund të jetë veçanërisht shqetësuese. Ne ndonjëherë ëndërrojmë për vdekjen e një të dashuri apo edhe ëndrrën e vdekjes së vetvetes. Interpretimet e njohura të ëndrrave ndonjëherë sugjerojnë që ëndrrat e tilla pasqyrojnë ankthin rreth ndryshimit ose frikën e të panjohurës.

Ëndrrat duke bërë provime

Disa autor të kuptimit të fshehur të ëndrrave thonë se, kur ju jeni duke bërë një provim  në ëndrrat tuaja , ato mund të zbulojnë një frikë themelore të dështimit. “Provimet janë përvoja stresuese në të cilat jeni bërë për t’u përballur me të metat tuaja”.”Të ëndërrosh të mos bësh provimin,ose  të jesh vonë për një, ose të jesh i papërgatitur tregon se ndihesh i papërgatitur për sfidat e zgjimit të jetës”.

Ëndrrat rreth tradhëtisë

Image result for being cheat on dreams

Duke ëndërruar se bashkëshorti / ja ose partneri juaj romantik është duke ju tradhëtuar me dikë tjetër mund të jetë tepër shqetësuese. Në disa raste, njerëzit fillojnë të pyesin nëse mund të jenë me të vërtetë ëndrra.

Ndërsa në disa raste ëndrrat e tilla mund të jenë reflektimi i frikës së zgjimit të pabesisë së tillë, ëndrrat e tilla ndoshta nuk do të thotë se bashkëshorti juaj është duke mashtruar ose do të mashtrojë.

“Kjo është një tjetër” çfarë ndodh nëse ëndërr , ju po testoni kufijtë e realitetit ”

Ëndrrat rreth fluturimit

Ëndrrat për fluturimin mund të jenë emocionuese dhe madje çliruese, por ndonjëherë mund të jenë mjaft të frikshme (sidomos për ata që kanë frikë nga lartësitë). Ëndrrat për fluturim shpesh përfaqësojnë dy anë shumë të ndryshme. Nga njëra anë, ëndrrat e tilla mund të përfaqësojnë ndjenja të lirisë dhe pavarësisë. Nga ana tjetër, ata gjithashtu mund të tregojnë një dëshirë për të ikur ose për t’u arratisur nga realitetet e jetës.

Ëndrrat rreth shtatëzanisë

Image result for being cheat on dreams

Përkthyesit e ëndrrave shpesh sugjerojnë se ëndrrat për shtatëzëninë përfaqësojnë gjithçka nga kreativiteti tek frika.Ëndrrat e shtatëzanisë ndonjëherë mund të përfaqësojnë frikën e një gruaje për të qenë një nënë e papërshtatshme. Po ashtu ëndrrat e tilla tregojnë se ëndërruesi po zhvillon një fushë të mundshme ose thellon një marrëdhënie. Përkthyesi i ëndrrave Russell Grant shkruan se këto ëndrra parashikojnë kohë të vështira.

Shpërndaje me të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *