15 thënie frymëzuese për të mos u dorëzuar kurrë

Asnjëherë mos u dorëzoni,ju keni vetëm një jetë.

Pozitiviteti, besimi dhe këmbëngulja janë çelësi i jetës, prandaj kurrë mos e braktisni veten.

Asnjëherë mos hiqni dorë. Sot është e vështirë, nesër do të jetë më e vështirë, por dita pas së nesërmes do të jetë ditë edhe më e mirë.

Qëndroni  I vërtetë për veten tuaj , por gjithmonë jini të hapur për të mësuar.

Nuk ka zëvendësim për punën e vështirë. Asnjëherë mos heqni dorë. Asnjëherë mos ndaloni të të besuarit. Asnjëherë mos ndaloni të luftoni.

Do të vazhdoj të qesh, të jem pozitiv dhe të mos dorëzohem! Unë do të jap 100 për qind çdo herë që dua . Këto janë gjithmonë synimet dhe qëndrimet e mia.

Kurrë mos hiqni dorë nga ëndrra juaj , sepse nuk e dini kurrë se çfarë Zoti mund t’ju bekojë me atë ëndërr.

Fitorja juaj është drejtë teje puno shumë për ta arritur atë drejtim. Asnjëherë mos heq dorë.

Në jetë, ju keni ngritje dhe  zbritje, por kurrë nuk duhet të heqësh dorë. Duhet gjithmonë të përpiqeni dhe  të ecni përpara.

Shikoni  botën me pasion dhe dashuri për atë që e bëni, dhe mos lini kurrë që kjo pozitë tu ju del nga dora sepse një ditë do e shihni se ja ka vlejtur.

Ti nuk duhet të heqësh dorë nga vetja jote e brendshme , pra nga vet ju.

Kurrë mos heq dorë. Qeshni shumë. Jini të mirë për të tjerët.

Asnjëherë mos heq dorë, nëse është diçka që ju dëshironi.

Mos heqni kurrë  dorë. Dhe më e rëndësishmja, ji i vërtetë për veten tuaj. Shkruani gjëra  nga zemra juaj dhe veproni me zemër,me  zërin tuaj të brendshëm.

Unë jam i vendosur dhe  unë nuk heq dorë kurrë. Unë gjithmonë bëj çmos për atë që unë dua që ta bëj , dhe do ta bëj.

Nëse gjetët inspirim në këtë artikull, shpërndaje me të tjerët!
NDRYSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *