Çka tregon për ju ngjyra e preferuar e rrobave tuaja?

Ngjyra e preferuar  e rrobave tuaja tregon për ju disa karakteristika

E kuqe

E kuqja është një ngjyrë e ngrohtë, që ka një efekt në tru.  Dashuria për të kuqën tregon se jeni një person i qëllimshëm, madje edhe agresiv. Ju jeni mësuar të ecni përpara pa patur frikë nga pengesat në rrugën tuaj dhe të jeni të përgatitur të provoni edhe gjërat më të çuditshme

E kaltërt e errët

Ju jeni një person që rrallë buzëqeshni. Mund të duhen shumë vite që njerëzit të fitojnë besimin tuaj. Në të njëjtën kohë, ju jeni një person shumë i qetë, ku të tjerët natyrisht fillojnë të besojnë tek ju. Shanset janë që ju jeni një person i harmonishëm, i cili nuk ndikohet shumë nga stresi. Ju jeni të sigurt për aftësitë tuaja dhe mund të punoni mirë me të tjerët.

E bardha

E bardha thotë se jeni një njeri shumë paqësor dhe I drejtë.Po ashtu ju jeni shumë të qartë për atë që doni për veten tuaj dhe jeni shumë mendjelehtë.

E vjollcë

Vjollca është një përzierje e kuqes dhe e kaltërtës. Nëse e doni këtë ngjyrë, shanset janë që ju jeni gjithashtu gjithmonë në kërkim të ndërveprimeve interesante dhe komplekse me të tjerët

Rozë

E roza është sigurisht një ngjyrë e butë dhe e lehtë, krijon një ndjenjë mirësie.Roza është një përzierje e kuqe dhe e bardhë domethënë, një person që e preferon atë mishëron ndjenjat e lirisë dhe të qetësisë që mund të zvogëlojë forcën e pasioneve të tyre. Ju keni nevojë të vazhdueshme për një person që ju bën të ndiheni të qetë.

E gjelbërt

Dashuria për të gjelbërtën është shpesh një tregues i ndjenjës së një personi për superioritetin, autoritetin dhe forcën. Ju dëshironi të pëlqeheni, kërkoni njohje, dhe keni frikë dhe përpiqeni të shmangni ndikimin e të tjerëve..

E verdhë

Ju jeni një person i qetë, mikpritës i cili e do jetën dhe ju keni një ndjenjë të madhe humori.  E verdha është ngjyra e relaksimit.. Një person që tërësisht e do të verdhën si një ngjyrë, shpesh është ai që ka ndjenjën e zbrazëtisë brenda, ndihet i izoluar dhe shpeshherë i irrituar.

Blu e ndritshme

Dritë blu është një tregues se jeni një person i lumtur dhe i gëzuar, sepse është ngjyra që mishëron këto cilësi. Një person i tillë nuk bën ndonjë kërkesë serioze të të tjerëve dhe pret që të marrë asgjë në kthim. Ju nuk jeni personi që irriton ata përreth jush, duke gjetur vendin tuaj në pothuajse çdo grup miqsh.

E kaftë

Dashuria e ngjyrës kafe shpesh është një tregues se ju jeni mësuar të bëni gjërat në një mënyrë që të bëjë kuptim të përsosur për ju dhe që duket tërësisht e arsyeshme dhe racionale. Ju përpiqeni të shmangni nxitimin në gjëra, dhe keni një dëshirë për ushtrim fizik dhe paqe dhe qetësi.

Ngjyrë hiri

Njgyrë kjo shpesh zgjidhet nga ata që kanë frikë të qëndrojnë jashtë ose të tërheqin vëmendjen për vete. Gri është ngjyra më neutrale, është  as e ndritshme,as  e errët por e lehtë. Ajo mund të shërbejë si sfond ideal për ngjyrat e tjera ,dhe për lloje të ndryshme të manipulimit psikologjik.

E zeza

E zeza është ngjyrë e kompletuar. Shpreh idenë e ‘mungesës’. Është gjithashtu ngjyra e luksit dhe elegancës. Në të zezë, të gjithë duken madhështore. E zeza mund të jetë e  përshtatshme me të gjitha ngjyrat , personat që e donë këtë ngjyrë, janë më vetëbesim të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *