6 Shenjat që ju tregojnë se jeni gati për të ndryshuar jetën tuaj

Ju jeni më të pavarur

Ju jeni të aftë t’i trajtoni gjërat vetë dhe ju tentoni të shpenzoni më shumë kohë me veten tuaj. Ju nuk dëshironi të mbështeteni  nga të tjerët dhe nuk preferoni t’i shqetësoni të dashurit tuaj edhe nëse ata insistojnë t’ju ndihmojnë. Kjo nuk do të thotë që ju nuk keni nevojë për këshilla ose ndihmë fare, kjo do të thotë që ju jeni më në fund të pjekur dhe keni atë që duhet të jetë një i rritur i duhur.

Ti e di  se si duhet ta rregullosh veten

Ju pranoni dobësitë tuaja dhe kuptoni se ju duhet të ndryshoni gjëra të caktuara për veten në mënyrë që të merrni atë që dëshironi në jetë. Ju e dini që nuk mund të jeni i njëjti person nëse doni të ecni përpara dhe jeni të gatshëm të punoni në përmirësimin e vetes.

Ti e di kur të largohesh nga njerëzit toksikë

Ti nuk i jep më asgjë  atyre që nuk ju shërben dhe nuk ju sjellin gëzim. Tani e keni më të lehtë të liroheni nga njerëz toksikë ose  në  situata të  tilla, sepse lumturia juaj është më e rëndësishme. Ju nuk keni frikë t’i përmbaheni vlerave dhe besimeve tuaja.

Ju nuk e jepni lehtë besimin tuaj

Ju jeni më të kujdesshëm dhe më pak naiv . Njerëzit duhet të dëshmojnë se janë të denjë për besimin tuaj nëse duan të qëndrojnë në jetën tuaj. Ju nuk i ulni standardet tuaja thjesht për t’u ndier i pranuar. Ti e di se besimi është një dhuratë dhe jo të gjithë e meritojnë.

Ju nuk jeni të kënaqur me jetën tuaj

Ju jeni të mërzitur për rutinën tuaj të përditshme. Duke shikuar në ekranin televiziv  juve nuk ju bën më të lumtur. Ju ndiheni të shqetësuar sepse jeni lodhur duke bërë të njëjtën gjë çdo ditë. Ju dëshironi më shumë dhe nuk keni frikë të punoni për të.

Ju jeni gjithmonë të zënë

Ju mendoni se keni nevojë për më shumë se 24 orë në ditë në mënyrë që të bëni gjithçka që dëshironi të arrini ose të afroheni me qëllimet tuaja. Ju nuk keni gjumë të mjaftueshëm sepse gjithmonë keni diçka për të bërë ose për të menduar. Ju jeni më të vendosur se kurrë dhe jeni gati të bëni gjithçka që duhet për të arritur atë  që  e doni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *