7 shenja se shokët po ju ulin poshtë

Miku yt ju krahason me shokë të tjerë

Related image

Miku yt gjithmonë ju tregon se sa shumë shokë të tjerë janë më interesantë se ju dhe se  tregojnë se si ata e kalojnë kohën së bashku, duke ju bërë të ndiheni xheloz dhe të shurdhër.

Ju flisni për çështjet e mikut tuaj, por ata nuk janë të interesuar për problemet tuaja.

Miku juaj është i pasionuar për të ju treguar lajmet e tyre, por sa më shpejt që të përpiqeni të thoni diçka për veten, ata marrin një mesazh urgjent për t’u përgjigjur ose gjejnë një arsye tjetër për të mos dëgjuar pra dalin jashtë teme.

Miku yt ju kritikon me mëshirë, por nuk e pranon kritikën tuaj.

Ndershmëria në marrëdhënie është shumë e rëndësishme, kritikët konstruktivë mund të jenë mjaft të dobishëm. Por një mik toksik nuk i kursen ndjenjat kur thoni se ju duhet të shkoni në palestër ose ti preni flokët tuaj me një stil më të mirë. Por ky mik mund të bëhet me të vërtetë injorant nëse përpiqeni të bëni të njëjtën gjë.

Ata e shohin më të rëndësishme të dalin me shokë të tjerë

Image result for friendship

Ata nuk duket të jenë të interesuar në komunikimin me ju dhe nuk kontribuojnë në marrëdhënien tuaj. Çështja e kundërt mund të jetë kur shoku juaj është shumë i lidhur dhe kërkon të gjithë kohën tuaj që nuk është as kjo e mirë po ashtu.

Shoku juaj mendon se ju duhet të ndryshoni.

Kur ju keni një keqëkuptim me ta , miku juaj mendon se ju jeni gjithmonë me gabim për atë që ju po thoni, sepse mund të jeni më i butë ose më pak impulsiv ose diçka tjetër. Por ju  jeni të mirë pa marrë parasysh se çfarë, sigurisht sepse ju nuk jeni ata qe gjithmon thoni gjëra të cilat do ta ulnin shokun tuaj të mirë , I gabuari në këtë rast është miku juaj I cili ju bën qe të ndiheni keq.

Shoku juaj është ose i hapur dhe miqësor ose i ftohtë dhe indiferent.

Related image

Mospërputhja dhe paparashikueshmëria e sjelljes së mikut tuaj gjithmonë ju kap në një ritëm emcional të keq. Dje keni pasur një bisedë të këndshme në telefon, dhe sot ju injorojnë dhe ju vazhdoni të pyesni veten se çfarë keni bërë gabim.

Ju mendoni fjalët para se ti thoni shokut tuaj ndonjë gjë

Miku juaj shpesh është ofenduar dhe i zemëruar me ju, gjë që është arsyeja pse gjithmonë ndiheni të tensionuar në praninë e saj dhe keni frikë të thoni diçka të gabuar.

Shpërndaje me të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *