4 Mënyra për ta dashur jetën tënde

Mendoni shumë për atë që dëshiron dhe shko pas saj

Një jetë pasionante është ajo ku ju zgjoheni çdo ditë të vetme. Është një jetë që përputhet me qëllimet dhe dëshirat tuaja më të thella  një jetë që jetoni me dashje me dizajnin dhe qëllimin.Mënyra më e mirë për të përshkruar një person të pasionuar është dikush që zgjohet çdo ditë në një jetë që ata kanë krijuar me qëllim.Sepse rruga e vetme për të jetuar jetën tuaj ëndërr është përmes të qenit i qartë në qëllimet tuaja!

Pra, uluni, kapni një stilolaps, kapni disa letra dhe sigurohuni absolutisht për çdo gjë që dëshironi për vete.

Kjo është arsyeja pse të qenit i qartë në qëllimet tuaja është kaq e rëndësishme. Ju mund të zbuloni gjëra rreth vetes që aktualisht nuk kuptojnë tani.

Merrni veprime të përditshme drejt krijimit të jetës që e doni
Pra, tani që e kuptoni plotësisht atë që dëshironi, është koha për të vepruar, dhe jo vetëm për një ditë, një javë, një muaj ose një vit. Po për të manifestuar jetën që ju doni, ju duhet të veproni çdo ditë të vetme për pjesën tjetër të jetës tuaj në drejtim të realizimit të vizioneve tuaja.

E di se tingëllon intensive. Por ky intensitet është i nevojshëm.Ne nuk jemi duke thënë se ju keni për të shpenzuar të gjitha 7 ditët e javës tuaj 8 orë në ditë duke punuar për të krijuar jetën tuaj  që ëndërroni.

Nëse janë hapat e vegjël të hapave të mëdhenj, duhet të veprosh çdo ditë. Ky përparim dhe vrull që do të ndërtoni jashtë orarit do të të shtyjë përpara drejt asaj jete fenomenale që nuk mund të presësh të zgjohesh.

Mos harroni duhet ti mendoni të gjitha

Pra, le të themi se ju lexoni hapin # 1 lart dhe vendosni çdo gjë të vetme që mund të keni ëndërruar ndonjëherë në letër.

E pra, urime! Ju duhet të bëni hapin e parë drejt dashurisë për jetën tuaj. Por ka një problem të vogël, ju keni faturat për të paguar, një bashkëshort për të siguruar, fëmijët për të ushqyer, dhe përgjegjësitë që duhet të kujdeset.Sepse ju keni njerëz që varen nga ju.

Nëse je në këtë situatë, gjithçka që mund të të them është, “Mos u largo! Mos u dorëzoni”!.

Asnjëherë mos hiqni dorë nga pasioni juaj. Puna në të  edhe pas orëve nëse është e nevojshme.

Jeni pozitiv por edhe negativ

Dhe së fundi, në mënyrë që të zgjoheni çdo ditë të vetme në një jetë të pasionuar që doni, duhet të jeni në gjendje të tregoni mirënjohje për pozitivitet dhe negativitet.

Duhet të jeni në gjendje të tregoni mirënjohje dhe vlerësim për të mirën, të keqen, të bukurën, të shëmtuarit, momentet e mëdha, tragjeditë, fitoret e mrekullueshme dhe humbjet e pafat.

Ju duhet të jeni në gjendje të tregoni mirënjohje, dhe të jeni gati për shumë humbje e fitore.

Shpërndaje me dikë qe ka nevojë të inspirohet nga ky informacion.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *