5 pjesët e trupit tuaj që zbulojnë inteligjencën tuaj

 

  1. Të jesh i gjatë

Njerëzit më të gjatë shpesh janë më të mençur se njerëzit më të shkurtër. Sipas një teorie, të qenit i gjatë i ndihmon njerëzit të japin status, kështu që historikisht njerëzit më të gjatë kanë më shumë mundësi për udhëheqje, duke i lejuar ata të kenë më shumë qasje në informacion.

 

  1. Një kokë e madhe

Të kesh një kokë të madhe mund të të bëjë më të mençur, por jo për arsyet që të mendosh. Dendësia e ulët e neuroneve brenda trurit mund të ndihmojë trurin tuaj të punojë në mënyrë efikase.

 

 

  1. Një ballë të gjerë

Sipas praktikës së leximit të fytyrës kineze, të kesh një ballë të gjerë është një shenjë e inteligjencës dhe aftësisë. Në përgjithësi, ata gjithashtu besohet të jenë në gjendje të kryejnë detyrat më herët dhe më shpejtë.

 

  1. Majtakët

 

Mesatarisht njerëzit me dorën e majtë kanë një intelegjenc mëë të madhe të korpusit që i ndihmon ata të përpunojnë informacionin shpejt. Ata gjithashtu kanë tendencë të kenë një hemisferë më të zhvilluar të drejtpërdrejtë të trurit.

 

 

 

     5.Gishtat më të vogla

Gjatesia e gishtit mund të paracaktojë rezultatet e SAT. Një studim pretendonte se djemtë me gishtat më të vegjël të indeksit ishin më të mirë se matematika dhe vajzat që kishin indeks më të vogël dhe gishtat e unazës gjithashtu dukeshin më inteligjente.

 

 

Shpërndaje me dikë që ka këto karakteristika.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *