8 Shenjat  se një martesë nuk do të zgjasë, sipas avokatëve të divorcit

 

 

  1. Ata i japin njëri-tjetrit trajtimin e heshtur.

Është një shenjë e keqe nëse një çift godet dhe kjo rezulton në trajtimin e heshtur. Sigurisht, ndeshja  dhe zgjedhja e probemeve mdidis dy personave është e shëndetshme në një marrëdhënie,por jo madje dhe gjithmonë.

  1. Jeta e tyre seksuale është e mangët.

“Kjo duket e qartë dhe është. Njerëzit mund jetojnë pa mardhënie, por në fund është se ne jemi krijesa të gjalla dhe mardhënia është një dëshirë e natyrshme. Por, ka marrëdhënie që qëndrojnë pa  jetesë seksuale, dhe kështu disa partnerë marin avokatë dhe I thonë se kanë kaluar vite pa pasur marrëdhënie seksuale me partnerin e tyre “.

  1. Ata kanë shumë pak të përbashkëta.

“Përderisa është e vërtetë që të tërheqë e kundërta, mos harroni se cilësitë që keni dashur tek një person duhet  ti ja  mbani së bashku në martesë. Për shembull, nëse dikush është një ekstrovert dhe i pëlqen të dilni deri në orët e mëngjesit dhe bashkëshortja tjetër i pëlqen një dush të ngrohtë në 7 pasdite, dhe duke kaluar kohë me  një gotë qumëshët dhe një libër të mirë, nuk ka asnjë mënyrë që çifti të mund të mbështesë këtë distancë jetese “. Këtu shihët kthjellët dallimi mes dy partenrëve të ndryshëm.

  1. Karriera e tyre gjithmonë vjen përpara familjes.

“Kjo mund të jetë një problem kur një partner gjithmonë e vë karrierën e tij ose të saj mbi çdo gjë tjetër, duke përfshirë edhe marrëdhënien, gjë që tenton të jetë e vërtetë.

  1. Ata kanë përbuzje për njëri-tjetrin.

“Rrotullimi i syve, ulja dhe trajtimi i njëri tjetrit me përbuzje janë treguesit kyçë që një marrëdhënie  do të shpërbëhet përfundimisht. Ata duhet të respektojnë njëri-tjetrin dhe vlerësojmë dallimet e tyre, në vend që t’i shohin ato dallime si shenja se bashkëshorti tjetër është budalla apo i gabuar “.

 

  1. Ata nuk e respektojnë gjuhën e dashurisë së njëri-tjetrit.

Njohja e gjuhës së dashurisë së partnerit tuaj -duke qenë i vetëdijshëm se si ai ose ajo ndihet i vlerësuar ,është vendimtar për suksesin afatgjatë të martesës. Megjithëse bashkëshortët mund ta duan njëri-tjetrin, ata nuk mund të ndihen të dashur nëse kanë gjuhë të ndryshme dashurie.

  1. Ata nuk janë të ndershëm në lidhje me shpenzimet e tyre.

“Një martesë është një partneritet dhe çdo person duhet të jetë përgjegjës ndaj tjetrit për financat e familjes së tyre.

  1. Ata kurrë nuk I zgjidhin problemet.

“Shumë bashkëshortë tentojnë t’i shmangen situatave dhe problemeve të çuditshme ose duke ‘fshehur të vërtetën’ ose duke injoruar diçka që ka qenë në mendjen e tyre.Kjo çon në një pakënaqësi. Ju duhet të jeni në gjendje të pranoni komentet e njëri-tjetrit pa shkatërruar lidhjet e martesës “.

Shpërndaje me dikë që ka nevojë për këtë informacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *