5 gjërat që duhet t’ia kujtoni vetes gjatë gjithë kohës

Ju jeni të mjaftueshëm.

Njerëzit duhet ta thonë këtë gjatë gjithë kohës. Ju duhet ta kuptoni se gjithçka që ju nevojitet për të kapërcyer dhe për të lulëzuar … qëndron  drejtë tek ju. Shikoni brenda jush.

Shikoni se sa larg keni ardhur, të gjitha gjërat që ju keni kaluar, dhe akoma jeni duke qëndruar të fortë.

 Ju jeni unik.

Askush nuk mund të marrë vendin tuaj, dhe ju nuk mund të merrni vendin e askujt. Kaloni kohën të vaditni barin tuaj, nuk ka nevojë të kontrolloni nëse bari i fqinjit tuaj është më i gjelbër apo jo. Bota sot ka kaq shumë kopje, aq shumë imitues, dhe kaq shumë njerëz duke u ngritur çdo ditë.

Lumturia e vërtetë vjen nga njohja e vendit tuaj. Secili prej nesh u krijua me aftësi unike dhe bota ka nevojë për këtë. Bota ka nevojë për kontaktin tuaj … kështu mësoni të përqafoni kush jeni. Përqafoni unicitetin tuaj,kjo është pika juaj e shitjes.

Qëndro i fortë.

Duhet të keni standarde. Është e rëndësishme që ju të përkujtoheni çdo ditë se… Do të vazhdoj të punoj dhe të qëndroj i fokusuar derisa ta arrij qëllimin tim. Edhe atëherë do të vazhdoj të punoj … sepse suksesi është një udhëtim, jo ​​destinacion “.

 Ju mund ta bëni këtë!

Kujtoj vetes se është e mundur. Ashtu si slogani i Nike-it thotë: “Vetëm bëje.” Vetëm merrni atë hap të parë, bëni vetëm atë telefonatë të ftohtë, vetëm dërgoni atë letër dhe kërkoni vetëm atë kolegj / kompani. Tentimi gjithmonë vlen. E pamundur është vetëm një fjalë  dhe madje edhe letrat tregojnë ‘Unë jam i mundur’.

Rrethoje veten me njerëz që të ngrenë lart, të cilët ju sfidojnë që të jeni më mirë çdo ditë. Mos u dorëzo! Mbani përpjekje edhe kur dështoni. Zgjohuni, provoni më shumë.

Ju do të keni ditë të këqija.

Kjo pikë po fillon gradualisht të regjistrohet në kokën tonë, ngadalë por me siguri. Kjo është jeta  kohët e larta dhe kohët e ulëta. Disa ditë janë të mahnitshme  ju merrni atë thirrje, merrni klientin ose atë promovim, keni një notë të mirë ose keni kaluar një test etj. Ditë të tjera … asgjë.

 

Por ajo që ka rëndësi më të madhe, gjëja më e rëndësishme është qëndrimi juaj gjatë kohës si këto. A zgjidhet të mbetet mirënjohës ose a jepni dhe ankoheni? Shpesh është gjatë këtyre kohërave që shfaqet karakteri i vërtetë. Ju keni zgjedhjen për të parë pozitivitetose negativitet në çdo situatë. Çfarë zgjedh për të parë?

 

Shpërndaje me dikë që duhet të dijë se si është kujdesi për veten tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *