Gjetja e suksesit të brendshëm

 

“Bota juaj e jashtme është një pasqyrë e botës suaj të brendshme” – T Harv Ecker

Duke gjetur forcën tuaj të brendshme ju mund të filloni shpejt të keni një ndikim në botën tuaj të jashtme.Kjo do të thotë që ju jeni në kontroll të plotë mbi rezultatet në jetën tuaj. Çdo gjë e mirë që ju ka ndodhur, është një  faleminderim për ju. Jepini vetes kredi të plotë për këtë!Nëse jeni në kontroll të plotë mbi të ardhmen tuaj dhe çfarë ndodh me ju, nga rezultati i botës tuaj të brendshme, ju mund të vendosni se çfarë niveli të suksesit dhe lumturisë që dëshironi të keni.

Duke punuar në rritjen tuaj, bota juaj e jashtme do të rritet ashtu si do të arrijë rezultatet dhe lumturia.

 

Si ta rritni nivelin e besimit dhe rezultateve tuaja

 

Mënyra më e mirë për të përmirësuar rezultatet tuaja jashtë është duke investuar në edukimin tuaj. Duke mësuar nga të tjerët që kanë pasur sukses dhe kanë arritur qëllimet që po shpresoni të arrini, mund të mësoni kaq shumë.

 

“Njeriu i zgjuar mëson nga gabimet e tij, njeriu i mençur mëson nga gabimet e të tjerëve”.

 

Shumica e njerëzve të suksesshëm janë përballur me sfida në rrugën e tyre, gjë që i ka lejuar ata të rriten dhe të mësojnë.

 

Librat, biografitë, madje edhe ndjekja e njerëzve frymëzues përmes mediave sociale do t’ju japin një pamje të shkurtër në jetën e tyre dhe të shohin se cilat sfida do të ballafaqohen dhe si e mbajnë veten.

 

Ne duam të ndërtojmë diçka që një ditë mund t’i kalojmë fëmijëve tanë dhe t’i shohim ata të marrin biznesin në një lartësi edhe më të lartë se sa mund ta imagjinonim.

 

 “Nëse doni një fund të lumtur, kjo varet, sigurisht, aty ku e ndaloni tregimin tuaj”.

Edhe në ditët e këqija, edhe në ditët kur ndihet sikur bota është kundër jush, kur ndihesh sikur bota po shkatërrohet rreth jush. Përgjegjësia juaj për veten dhe botën është që të vazhdoni përpara.

Nuk është e lehtë, por të gjithë njerëzit më të suksesshëm në botë kanë pasur raste kur ata donin të heqin dorë, por ata zgjodhën të vazhdonin!

Ju vendosni të ardhmen tuaj

Ajo që është emocionuese për të qenë një sipërmarrës është se edhe pse do të keni ditë sfiduese, do të keni edhe ditë kur çdo gjë të shkojë në rrugën tuaj, kur njerëzit e vlerësojnë punën e madhe që bëni dhe pse jeni duke bërë atë.

Ju mund të arrini diçka, përderisa vazhdoni.

 

Investoni në veten tuaj, mësoni nga të tjerët që kanë ardhur para jush dhe kurrë mos heq dorë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *