Si të zgjedhni karrierën e duhur?

Rrezikshmëria do të thotë që ju jeni të gatshëm dhe të hapur për të treguar historinë se kush jeni me të vërtetë, me gjithë qenien tuaj. Do të thotë që keni guximin të pranoni se nuk jeni të përsosur dhe të përqafoni mundësitë dhe situatat që kanë potencial për të pasuruar jetën tuaj ose për të shkaktuar dhimbje për ju. Kjo mund të nënkuptojë të jesh i hapur ndaj mundësive të tilla si marrja e një rreziku të madh karriere, pa asnjë garanci për rezultatin.

Pse kjo ka rëndësi?

Ky zbulim na çon në fillim, ku flasim për rëndësinë e gjetjes së asaj që do të thotë autentike për ju, pasi autenticiteti duket ndryshe për të gjithë.

A do të thotë që ju më në fund pranoni se shkrimi është pasioni juaj, apo që gjithmonë keni dashur të mirrenni me vizatim apo kopshtari?

Apo ndoshta, ju ende nuk e dini se çfarë është ‘gjëja juaj’, por tani keni guximin të eksploroni dhe gjeni?

Related image

Ne “Ndryshe” besojmë  se çdo personi u është dhënë dhurata dhe aftësia unike, por shumë prej nesh kanë frikë t’i përdorin me të vërtetë potencialin e tyre të plotë, pasi marrja e kritikave për diçka që është afër zemrës sonë, mund të jetë e frikshme dhe e dhimbshme.

Ne sinqerisht shpresojmë që ju keni për të qenë të lëvizur për të menduar për jetën që ju jeni duke jetuar aktualisht, dhe jetën që do të dëshironit të jetonit.

Po ashtu mos harroni se  se investimi më i mirë që mund të bëni ndonjëherë është në veten tuaj.

Për suksesin dhe lumturinë tuaj,

Shpërndaje me dikë që ka nevojë të lexojë këtë informacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *