7 shenjat që tregojnë se po bëhesh më i vjetër

Në një pikë të caktuar, papritmas kuptojmë se ne dhe njerëzit me të cilët jemi rritur (megjithëse duken shumë të rinj) janë tashmë 30, 40 ose 50 vjeç. Pra, ne kemi arsye të tjera për të qenë të lumtur dhe të trishtuar tani. Nëse ende nuk e keni vendosur nëse jeni i ri apo jo, këto 11 fotografi do t’ju ndihmojnë ta kuptoni.

 

Ne “Ndryshe” jemi të bindur se çdo moshë ka përparësitë e veta, por vetëm se duhet të kemi një sens të mirë humori.

 

Juve nuk ju pëlqen muzika moderne më.

Dhe filmat e vjetër janë më të mirë se ato të reja.

Kur ju keni një parti në shtëpi, fqinjët tuaj as nuk e kuptojnë atë.

Dhe në mes të  një feste ju ndiheni të përgjumur dhe doni të shkoni në shtëpi.

Njerëzit që njihni fillojnë të planifikojnë që të bëjnë fëmijë.

Të gjitha lëndimet tuaja janë rezultat i gjumit në një pozitë të çuditshme.

Ju keni një dyqan ushqimor të preferuar.

A e njeh veten në ndonjë nga këto ilustrime?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *