Disa shenja që tregojnë që trupi juaj është i përmbytur me toksina

Toksinat janë të pranishme kudo rreth nesh, qoftë në ajër që thithim, në ujë që pimë, ose në ushqimin që hamë. Edhe telefoni  juaj është një fermë e ndotur, e mbushur me bakterie të mjaftueshme për t’ju bërë të sëmurë rëndë. Toksina e përditshme po grumbullohen në trupin tonë dhe nëse arrin një pikë kthese mund të bëheni shumë të sëmurë.

Për t’ju ndihmuar të kuptoni se mund të jetë koha për detox, ne “Ndryshe”  përpiluam një listë të simptomave që tregojnë një mbingarkesë toksine në trupin tuaj.

Ju humbni flokët më shpejt.

Humbja e flokëve nuk është simptomë e mbingarkesës toksike të shkaktuar nga toksinat e përditshme. Mund të jetë punë dore e toksinave më të këqija si arseniku, plumbi dhe tialli (që gjendet në tymin e cigareve) ndër të tjera, të cilat madje mund të jenë vdekjeprurëse. Pra, mos e humbni flokun lehtë dhe nxitoni te mjeku juaj.

Era e gojës tuaj është e keqe.

Fryma e keqe zakonisht është një simptomë e problemeve të tretjes. Kjo ndodh kur sistemi juaj i tretjes duhet të luftojë në mënyrë që të tretet çdo gjë që ha. Por problemet e tretjes mund të ndodhin edhe kur mëlçia juaj lufton për të pastruar të gjitha toksinat e grumbulluara. Heqja e toksinave është e vetmja mënyrë për ju për të trajtuar këtë problem.

Deodorantët nuk ndihmojnë dhe ju ende ndiheni të ndezur.

Ju keni bërë dushin tuaj të mëngjesit, keni aplikuar deodorant, dhe akoma në publik njerëzit trondisin hundën e tyre kur ju vijnë afër. Këto toksina, kur treten, prodhojnë gazra dhe erëra, të cilat gjatë ikjes nëpër poret tuaja trupore mund të ju japin një erë që mund të rivalizojë më të neveritshmin që keni përjetuar ndonjëherë.

Ju po mbusheni dita ditës me kile

Pavarësisht nga të gjithat ushtrimet e mëdha që ju jeni duke bërë në palestër, në qoftë se ju ende mbani të njejtën peshë atëherë  ka diçka të keqe me hormonet tuaja. Toksinat mund të ndikojnë negativisht në nivelin e hormoneve të caktuara në trup, duke përfshirë ato që janë përgjegjëse për mbajtjen e peshës. Kalimi në një dietë të shëndetshme organike dhe marrja e detoksifikimit të plotë duhet të ndihmojë.

 

A keni hasur ndonjëherë kësi lloj simptomash?Nëse po atëherë na tregoni edhe ne në komente më poshtë,dhe mos harro ta shpërndash me dikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *