9 hile interesante që mund të ju ndihmojnë në jetën prindërore

Pothuajse çdo familje ballafaqohet me probleme si ushqimi i derdhur dhe pije, lodra me zë të lartë dhe rrahje të përditshme. Prindërit ndoshta janë ata që duhet të ballafaqohen me jetën e tyre më së shumti për të mbijetuar dhe është e mendimit se cilat vendime të pabesueshme të papërshtatshme mund të dalin për ta bërë jetën të paktën pak më të lehtë.


Ne ‘Ndryshe’kësaj here  kemi hulumtuar për ju disa këshilla për të zgjedhur këto lloj probleme.

  1. Për të parandaluar rrëshqitjen e çorapëve të foshnjës, bëni një model në fund të tyre me bojë të fryrë.

  1. Lini një shenjë çdo herë që të merrni ilaçin për të qenë i sigurtë që nuk keni humbur një dozë.

  1. Bëni një filxhan të papërshtatshëm për fëmijët duke e mbuluar atë me përfundimin e plastikës .
  1. Bëni një pishinë rëre për fëmijët tuaj brenda një tende.

5,Vrima ngjitëse të mbyllura në lodrat e dushit për t’i mbajtur ato të pastra dhe pa myk.

6.A i rrëshqet ndonjëherë   fëmijës  tuaj   ushqimi i tij? Bëni një pllakë ngjitëse!

7.Bëni një çantë për qipsa me arsye për ta parandaluar rrëzimin në të gjithë vendin.

  1. Nëse i jepni telefonin tuaj një fëmije, kthejeni atë në modën e aeroplanit për t’u siguruar që nuk blejnë asgjë online ose ndonjë gjë tjetër që në telefonin tuaj ka vlerë.

9.Vishini rrotat e karrocës suaj me kapuçet e dushit në mënyrë që të mos sjellni papastërtinë brenda shtëpisë suaj.

A keni këshilla për prindër që punojnë vetëm në mënyrë të përkryer? Shpërndani ato me të gjithë në komentet – le të bëjmë jetën e prindërve pak më të lehtë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *