7 shenjat se mund t’i besoni partnerit tuaj

1.Ata flasin me ty por gjithashtu të dëgjojnë kur flet ti
Partneri juaj do të heqë dorë nga çdo gjë që ata bëjnë për t’ju folur. Ata mezi presin të flasin me ju pas një dite të gjatë, dhe duket se është natyrë e dytë për ta t’ju tregojë ato që janë në mendjen e tyre.

Një partner që ju drejtohet në kohë të mira dhe në të këqija ju beson, dhe për këtë arsye, ata vetë shpesh mund të besohen. Nëse ata ju tregojnë për ditën e tyre dhe ju tregojnë histori qesharake nga jeta e tyre, atëherë ka një shans të mirë që ata nuk po fshehin asgjë. Ata duan të ndajnë gjërat me ju!

2.Ata janë të besueshëm edhe në aspekte tjera të jetës
Nëse partneri juaj vërtet mund të besohet, atëherë nuk do të jeni personi i vetëm që mendon se janë të besueshëm. Ata do të jenë të besueshëm edhe për rrethin e tyre. Ata nuk tregojnë histori për tu bërë më të mirë – ata tregojnë të vërtetën, edhe nëse kjo është nënshtrim për ta.

3.Ata komunikojnë me ty shumë mirë!
Komunikimi është aspekti më i rëndësishëm i një marrëdhënieje të çdo lloji. Kjo tregon që ju e dini se si të merreni me problemet në një mënyrë pozitive. Pavarësisht se sa e çuditshme apo e dhimbshme mund të jetë diçka për të diskutuar, një partner i besueshëm është i gatshëm të flasë për të. Ata e kuptojnë domosdoshmërinë e komunikimit.

4.Shokët dhe rrethi juaj i pëlqejnë ata
Sigurisht, miqtë dhe familja juaj mund të jenë pak të ashpër për personin me të cilin po takoheni. Plus, ju e dini që nëse dikush ka miratimin e tyre, ka një shans të mirë që mund t’i besohet.

Një partner, të cilit mund t’i besoni, gjithashtu nuk do të dalë nga rruga e tyre për të shmangur lidhjen me njerëzit e tjerë në jetën tuaj. Ata e kuptojnë që këta njerëz janë të rëndësishëm për ju dhe madje mund të dëshirojnë t’i bëjnë përshtypje.

5.Ata të besojnë ty
Njerëzit të cilëve nuk mund t’u besohet, shpesh projektojnë çështjet e tyre tek partnerët e tyre. Për shkak se ata janë duke bërë gjëra negative dhe problematike, i gjithë mendimi pozitiv del jashtë dritares, dhe ata besojnë se ju mund të bëni po ato gjëra të njëjta.

Përkundër kësaj, një partner i cili mund t’i besohet ju beson. Ata nuk ju pyesin me obsesion ku po shkoni ose ku keni qenë.

6.Ata marrin përgjegjësi
Një i rritur dhe i pjekur, të cilit mund t’i besosh është më shumë se i aftë të marrë përgjegjësinë për gabimet e tyre. Nëse ata bëjnë një gabim, ata i përkasin asaj. Nëse ata thonë se do të bëjnë diçka, ata do ta bëjnë plotësisht, dhe do t’ju informojnë menjëherë nëse zbulojnë se nuk munden.

Shpesh, një partner jo i besueshëm do të përpiqet të zhvendos fajin që ta bëjnë veten të duket si “djali i mirë” në çdo situatë të caktuar.

7.Ata ju respektojnë juve
Në fund të ditës, një marrëdhënie ka të bëjë me respektin. Nëse partneri juaj respekton fjalët tuaja, kush jeni dhe çfarë bëni, do ta dini se mund t’u besoni atyre. Ata e duan pavarësinë tuaj dhe nuk do të përpiqen kurrë t’ju ndryshojnë, por gjithmonë janë të gatshëm të japin këshilla dhe kritikë konstruktive në një mënyrë të menduar. Kështu e dini se ata janë vërtet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *