20+ thënje për vetminë që mund të mësoni shumë nga to

Vetmia nuk ka nevojë për prezantim. Për shkak se të gjithë jemi përballë, të gjithë e dimë fuqinë dhe dhimbjen e saj. Të ndjeheni të vetmuar në të vërtetë mund të ketë një ndikim fizik në shëndet, pasi mund të shtyp sistemin imunitar, dhe madje mund të jetë po aq i rrezikshëm sa pirja e cigares!

1. “Lutuni që vetmia juaj mund t’ju nxisë të gjeni diçka për të jetuar, mjaft e madhe për të vdekur.”

2. “Vetmia shpreh dhimbjen e të qenurit vetëm, dhe vetmia shpreh kënaqësinë e të qenit vetëm.”

3. “Ne të gjithë kemi lindur vetëm dhe vdesim vetëm. Vetmia është padyshim pjesë e rrugëtimit të jetës”

4. “Emocionet negative si vetmia, zilia dhe faji kanë një rol të rëndësishëm në një jetë të lumtur; ato janë shenja të mëdha, ndezëse që diçka duhet të ndryshojë.”

5. “Ne të gjithë mund të luftojmë kundër vetmisë duke përfshirë veprime të rastit të mirësisë.”

6. “Ju gjithmonë e dini. Ju keni nevoja themelore dhe kur ato nuk plotësohen, trupi juaj dërgon sinjale. Uria, vetmia, rraskapitja, etja dhe frika janë të gjitha sinjal se diçka mungon, dhe ju duhet të veproni tani. ”

7. “Të gjithë e kemi njohur vetminë e gjatë dhe kemi zbuluar se përgjigjja është komuniteti.”

8. “Vetmia vjen me jetën.”

9. “Kur kaq shumë janë të vetmuar siç duket se janë të vetmuar, do të ishte egoiste në mënyrë të pashpjegueshme të jesh i vetmuar.”

10. “Mos u mundoni të hidhni vetminë dhe ta mbani sekret. Ndani atë me një person të veçantë.”

11. “Nëse jam vetëm në shtrat, unë do të shkoj në dritare, do të shikoj lart në qiell dhe do të ndiehem i sigurt se vetmia është gënjeshtër, sepse Universi është atje për të më mbajtur të qetë”.

12. “Nëse je i vetmuar kur je vetëm, je në shoqëri të keqe.”

13. “Do të isha mjaft i lumtur nëse do të kaloja nga e shtuna natën deri në mëngjes të hënën vetëm në banesën time. Kjo është se si unë e mbush karburantin.”

14. “Kur të jeni të vetmuar, mësoni rrugën tuaj rreth vetmisë. Bëni një hartë të saj. Uluni me të, për një herë në jetën tuaj. Mirësevini në përvojën njerëzore.”

15. “Njerëzit janë të vetmuar sepse ata ndërtojnë mure në vend të urave.”

16. “Vetmia është ndjenja më e vetme në botë, pasi të gjithë e kanë provuar atë.”

17. “Unë jetoj me njerëzit që unë i krijoj dhe gjithmonë e ka bërë më pak të vetmuar vetminë time thelbësore.”

18. “Vetmia është krijuar për t’ju ndihmuar të zbuloni se kush jeni dhe të mos shikoni jashtë vetes për të gjetur vlerat tuaja.”

19. “Vetmia është më e mirë sesa shoqëria e keqe.”

20. “Një burrë mund të jetë vetvetja për aq kohë sa është i vetëm; dhe nëse ai nuk e do vetminë, ai nuk do ta dojë lirinë; sepse vetëm kur është vetëm ai është i lirë. ”

Nëse gjete inspirim në këtë artikull, shpërndaje me të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *