Disa sjellje që zbulojnë nëse jeni duke e tërhequr një person

Tërheqja është një gjë qesharake. Pavarësisht sa mundoheni ta fshehni, disa shenja të tij do të depërtojnë në gjuhën e trupit të dikujt. Pyetja është nëse personi që tërhiqeni romantikisht i vëren ato shenja apo jo.

Por kjo gjithashtu shtrihet edhe tek ju – vini re kur dikush ka ndjenja për ju? Apo jeni të pavëmendshëm për të? Padyshim që shumica prej nesh nuk ikin nga rruga jonë për të kërkuar shenja tërheqjeje. Për më tepër, shumë prej tyre janë shumë delikatë, duke mos ju dhënë asnjë arsye t’u kushtoni vëmendje atyre.

1.Ndryshime në sjellje

Fytyra zbulon shumë për një person, pavarësisht nëse janë ato që mendojnë, si po ndihen, ose si po reagojnë në çdo situatë të caktuar.Buzëqeshjet nuk janë thjesht një shenjë lumturie. Ato nënkuptojnë rehati, kënaqësi, vlerësim, infatuksion dhe një larmi të gjerë të ndjenjave të tjera pozitive. Si i tillë, një person që gjithmonë duket se po buzëqeshë përreth jush, thjesht mund të jetë në ju!

Keni vërejtur ndonjëherë se fytyra juaj nxehet kur jeni rreth dikujt që ju pëlqen? Ndodh kur gjaku nxiton në fytyrën tuaj, gjë që mund të ndodhë për shkak të sikletit, nervozizmit ose lulëzimit. Disa nga këto emocione mund të ndodhin kur tërhiqeni dikë.

2. Shenja të vëmendjes

Nëse nuk i kushtoni vëmendje dikujt shumë, shanset janë që të mos keni ndjenja të forta për ta. Kjo është arsyeja pse mënyra si ju përgjigjet dikush, tregon vëmendjen e tyre ose reagon për të treguar mirënjohje mund të zbulojë shumë se si ndjehen për ju. Sytë janë dritarja e shpirtit dhe kontakti me sy tregon interes, inkurajon ndershmërinë dhe mund t’ju bëjë që të dy të ndiheni më të hapur ndaj njëri-tjetrit. Në thelb, ndihmon për të krijuar një lidhje. 

Kur dikush kthen vazhdimisht kokën ndërsa flisni, mund të jetë sepse ata dëshirojnë që ju të dini se sa të interesuar  janë.

3. Pozitat e trupit

Veçanërisht e zakonshme tek burrat, akti i kryqëzimit të këmbëve të dikujt dhe drejtimi i tyre drejt dikujt tjetër është një shenjë e madhe se dikush është i interesuar. Shtë një mënyrë për ta të shprehin tërheqjen e tyre në një mënyrë që është programuar biologjikisht, kështu që nuk është e lehtë të kontrollohet – por është shumë e lehtë për tu vërejtur!

4. Prekja

Dikush që ju pëlqen mund të përpiqet të gjejë shumë justifikime për t’ju prekur. Kjo mund të krijojë një lidhje dhe të ndihmojë në krijimin e kimisë dhe tensionit mes dy njerëzve, veçanërisht nëse ju përgjigjeni. Ata mund të bëjnë gjëra të tilla si:

Grushto lehtë krahun
Prekni dorën
Vendosni krahun rreth shpatullave tuaja
Prekni krahun ose këmbën
Oferta për të marrë diçka nga flokët tuaj

5. Mënyra e të folurit

Të gjithë flirtojnë në një mënyrë tjetër, por në fusha të caktuara, është e lehtë të dallosh dikë që tërhiqet romantikisht – nëse i kushton vëmendje mënyrës sesi flasin. Disa ndërveprime shumë të thjeshta, në dukje të rastësishme dhe platonike, në të vërtetë mund të jenë tregues të interesit romantik. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ato bëhen krahas shenjave të tjera. Këtu janë disa shembuj.

Komplimentet janë një gjë e shkëlqyeshme për tu dhënë dhe marrë, dhe ato rrisin mendimin pozitiv në të dy palët. Nëse dikush ju jep vazhdimisht komplimente, atëherë shanset janë se ata persona të paktën janë tërhequr nga ju.

A mendoni se dikush është tërhequr romantikisht nga ju? Me një vështrim vëzhgues, një mendim pozitiv dhe pak fat, do të keni mundësi t’i vini re këto shenja te personi që ka tërhequr vëmendjen tuaj. Mos u habitni kur vini re se shfaqni shumë nga këto shenja tërheqëse kur jeni rreth personit qe e pelqeni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *