Gjërat që nuk duhet t’i bëni në takimin e parë

Përshtypjet e para kanë rëndësi. Shmangni këto gabime, kështu që simpatia juaj në të vërtetë do të marrë telefonin kur të telefononi për një takim të dytë.

Mos u vononi

Farëdo që të bësh, mos u vono. Përpikmëria është gjithmonë e rëndësishme, veçanërisht në datën e parë. Nëse shfaqeni vonë, do t’ju dërgojë mesazhin se thjesht nuk ju intereson. Ulni shanset tuaja për një vonese duke u nisur më herët se zakonisht.

Të flsini për ish të dashurit

Takimi i parë nuk është një kohë e përshtatshme për të folur pa pushim për dashuritë e së kaluarës. Mbani një kapak mbi të nëse nuk është e rëndësishme për bisedën. Dhe edhe atëherë, mos qëndroni në temë më gjatë seç duhet.
Demonstroni aftësi të dobëta për të dëgjuar
Nëse do të kishte ndonjëherë kohë për t’u përqendruar, tani është. Takimi i parë është kur do të mësoni shumë gjëra të reja në lidhje me partnerin tuaj të mundshëm. Merrni kohën për të dëgjuar me të vërtetë ato që ai ose ajo është duke thënë.
Zgjedhni me kujdes veshjen tuaj
Kushtojini vëmendje pamjes tuaj. Nëse shfaqeni keq, kjo tregon se nuk krenoheni se si dukeni dhe nuk kujdeseni vërtet për rezultatin e takimit tuaj.
Tregoni tërë historinë e jetës tuaj
Mbajeni bisedën argëtuese dhe të lehte. Nëse zbuloni të gjithë historinë tuaj të jetës nga fëmijëria do ta bëni veten më pak sfidues. Dhe do të shfaqeni gjithashtu pak të çekuilibruar (OK, shumë i pabalancuar). Për më tepër, personi do të mendojë se nëse jeni gati të ndani gjithçka përpara, bëni atë me të gjithë që takoni.
Mos insistoni në intimitet
Takimi jua i parë është një kohë kur ju dhe dashuria juaj e mundshme po njiheni me njëri-tjetrin. Do të jetë e vështirë të mësoni ndonjë gjë të re nëse jeni përqendruar vetëm në marrjen e ndonjë veprimi. Vazhdoni të prekni në minimum (në varësi të kufijve të personit, mund të mos dëshironi të prekni fare në këtë fazë) dhe mos u përpiqni të bëni presion për të bërë seks shumë shpejt. Dëgjoni ato që ai ose ajo po thotë dhe përpiquni të përqendroheni në ato që po ndodhin gjatë takimit tuaj.
Shpërndaje me dikë që ka nevojë për këto këshilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *