Fotot që tregojnë se koha mund të ‘vjedhë’ gjithçka por dashurinë JO!

1.Biçikleta e njejtë, vendi i njejtë, dashuria e njejtë

2. 60 vite më vonë, sytë e saj janë ende të mbushur me dashuri

3. Një çift që ishin takuar 48 orë më parë dhe 50 vite më vonë

4. Një dashuri si kjo

5. Më shumë se 26 vite më vonë, ai ende e shikon në të njëjtën mënyrë.

6. 50 vite më vonë ata janë ende plotësisht të dashuruar me njëri-tjetrin.

7. Së bashku në gëzim dhe hidhërim

8. Disa gjëra nuk ndryshojnë kurrë

9. Ata rikrijuan foton e tyre 70 vite më vonë

10. Nuk jemi asnjëherë të mëshuar për të bërë gjëra të çmendura

11. Ata u takuan nga mosha 3 vjeçare

Shpërndaje me më të dashurin tënd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *