10 vende sekrete ku mund t’i fshihni gjërat tuaja me vlerë

Ndonjëherë të kesh para në shtëpi mund të jetë shumë mirë. Por pyetja është se ku mund ti  mbani ato, nëse ndodh diçka, hajdutët nuk mund ti gjejnë ato. I njëjti parim vlen për bizhuteritë ose kartat shtesë që nuk i përdorni çdo ditë.

Ju ndoshta keni tashmë vendet tuaja të preferuara të fshehjes, por a janë ato sa më të sigurta siç dëshironi të jenë?

1. Një vazo me lule është një ide e shkëlqyeshme për një zgjidhje afatgjatë.
10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

2.Vendosni bizhuterine tuaj brenda një qeseje plastike dhe fshiheni në një kavanoz me lëng ose krem.
10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

3.Një lëng frutash ka shumë hapësirë për diçka të çmuar. Vetëm mos harroni ta nxirrni para se të bëni lëng.
10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

4.Vendosni gjërat e vlefshme tuaj brenda një shishe shampo ose kondicioneri. Mund të jetë gjithashtu një ide e mirë kur jeni me pushime.

10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

5. Në vend që t’i vendosni gjërat tuaja të rëndësishme brenda orizit ose miellit, përdorni një lëng të trashë, si kefir ose kos.

10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

6. Vendosni para në koshin e plehrave, mbulojeni me letër dhe vendosni një qese të rregullt plehash. Gazeta e bën atë të duket sikur koshi është bosh.

10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

7. Një tjetër vend i mirë fshehës është brenda një doreze furça.

10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

8. Plehra e kopshtit është një ide tjetër.

10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

9. Ekziston një shans i mirë që askush të mos kalojë në atlete tuaj të vjetra, për dallim nga një shtresë peshqirësh.

10 Places to Hide Your Valuables That Will Fool Any Thief

Cila të pëlqeu më shumë? Na tregoni në pjesën më poshtë nëse keni edhe disa ide interesante.

Shpërndaje me një mik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *