Disa gjeste romantike që mund ta forcojnë marrëdhënien tuaj

4. Gjatë një argumenti, mendoni se mund të jeni fajtor.
Nëse jeni duke debatuar dhe kuptoni se gjërat po largohen pak nga pak, shkoni në dhoma të ndryshme për 20 minuta. Kjo do t’ju japë të dyve një kohë për t’u qetësuar dhe më e rëndësishmja, të mendoni dhe të reflektoni për faktin se ju mund të keni kontribuar në një farë mënyre në situatën që po ju bën të luftoni.
Pasi të keni kaluar 20 minuta, sillni pak përulësi në tryezë dhe tregoni njëri-tjetrit ku mendoni se keni gabuar, kërkoni falje dhe përpiquni të gjeni së bashku një zgjidhje për problemin.
5. Rrini pak kohë larg njëri-tjetrit
10 Romantic Gestures That Can Make Your Relationship Stronger Than Ever
Nëse e kalojmë gjithë kohën e lirë që kemi me partnerin tonë, shanset ka diçka që nuk e bëjmë atë që ne do të donim ta bënim vetë. Mendoni të beni një pedikyr, një kafe me shoqe ose të dilni me nënën tuaj. Duhet të shpenzojni kohë veç e veç për t’u rimbushur, veçanërisht introvertët. Në këtë mënyrë, do të keni mundësinë që t’i mungoni partnerit tuaj dhe kur të ktheheni do të ju dojë më shumë.
6. Punoni dicka së bashku
Krijoni diçka së bashku, vetëm ju të dy, kështu që bëheni ekspertë në punën ekipore. Ne po flasim për diçka aq të thjeshtë sa përgatitja e një vakti të gatuar në shtëpi, rigjenerimi i shtëpisë ose pikturimi i derës së përparme. Eshtë e rëndësishme për të dy të arrini diçka së bashku. Ndoshta regjistrimi në një klasë tjetër gjuhësore ose pjesëmarrja në një konkurs do të ishte e mirë.
7.Përkëdhelje! Kontakti fizik mund t’ju bëjë të ndiheni të dashuruar.
10 Romantic Gestures That Can Make Your Relationship Stronger Than Ever
Prekja njerëzore është aq e fuqishme sa që mund të komunikojë dashurinë pa thënë asnjë fjalë. Për më tepër, lirimi i oksitocinës lëshohet nga përkëdhelja, e njohur edhe si “hormoni i dashurisë”. Kjo substancë bën që ju dhe partneri juaj të ndiheni të lumtur, të sigurt dhe të lidhur – me pak fjalë, kjo ju bën të ndjeheni të dashuruar.
Shfrytëzojeni këtë moment për të thënë faleminderit partnerit tuaj për një ditë tjetër pranë tyre. Kjo jo vetëm që do t’ju bëjë të vlerësoni më shumë thellësisht shokun tuaj të shpirtit, por do t’ju ndihmojë të dy ndiheni më të vlerësuar në kthim. Plus, studimet tregojnë se shprehja e mirënjohjes në fakt e bën të lumtur.
Shpërndaje me personin e zemrës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *