15 ideja të renovimit që krijojnë më shumë hapësirë në shtëpinë tuaj (Foto)

Një koleksion idesh se si ta bëni shtëpinë tuaj të dalë nga modelet më tradicionale do t’ju frymëzojë të bëni disa ndryshime dhe ta ktheni shtëpinë tuaj në një vend që është gjithçka, por e zakonshme. Dhe nëse shtëpia juaj ka hapësirë të kufizuar, ky artikull do t’ju tregojë disa truket e shkëlqyeshme se si ta përdorni hapësirën tuaj në maksimum:

1.Një raft tharje që do t’ju krijoj më shumë hapësirë
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

2.Me këtë kullues të integruar ju nuk do të duhet të shqetësoheni për raftin e pjatave përsëri.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

3.Shtoni një skenë të rrugës në Venecia tek shkallët tuaja.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

4.Një banjo e vogël mund të përshtatet me gjithçka kur është e dizajnuar siç duhet.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

5.Ky raft për tharjen e rrobave mund të vendoset dhe hiqet brenda sekondave në çdo vend.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

6.Kjo pajisje 2-në-1 është e përsosur si për kafshët shtëpiake ashtu edhe për pronarin.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

7.Ky raft i improvizuar do t’ju ndihmojë të mbani gjithçka në vendin e duhur.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

8.Shtrati i një qeni nën shtrat do t’i bëjë të gjithë të lumtur.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

9. Kjo varëse rrobash për dollapët është e përsosur për një kuzhinë. Lehtë mund ta lëvizni dhe ta largoni kur nuk ju nevojitet.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

10.Një organizator mbi dyer është një kursimtar i papërballueshëm i hapësirës.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

11. Kjo tryezë do të bëhet pjesa juaj e preferuar e mobiljeve – pini kafen tuaj ose përdorni një laptop në të ndërsa jeni akoma komod në shtrat.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

12. Me këtë raft mund të krijoni një kopsht të vogël shtëpie.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

13. Dhoma nën tryezë gjithashtu mund të shfrytëzohet.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

14. Ky është një raft pallto muri prej druri.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

15. Shtoni disa elementë 3D në shtëpinë tuaj.
22 Fabulous Design Ideas That Make Us Squeal With Excitement

Shpërndaje me dikë që dëshiron ta renovojë shtëpinë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *