20 fotot që tregojnë se si kanë jetuar njerëzit më parë

Sot, ne nuk mund ta imagjinojmë jetën pa të gjitha pajisjet tona të teknologjisë. Ato janë bërë një pjesë kaq integrale e jetës sonë, saqë të jetosh pa to ndonjëherë duket e pamundur. Por, të mos harrojmë se kishte një kohë para epokës dixhitale ku njerëzit jetuan jetë krejtësisht të ndryshme.

1. Një vajzë e re në Londër, 1906
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

2.Testimi i një helmete, 1912
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

3.Një grua në një skuter të hershëm motorik, 1916

4. Njerëzit që përdorin autobusë trekatësh në Berlin, Gjermani, 1926
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

5.Trajtuesi i kopshtit zoologjik të Berlinit i jep një foke 10000 kg një dush dëbore, vitet 1930
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

6. Njerëzit që shikojnë një televizion për herë të parë në Station Waterloo, Londër, 1936
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

7. 4 skiatorë rreziten në diell në dëborë në Sun Valley, Idaho, 1946
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

8. Adoleshentët që vallëzojnë dhe shoqërohen në një festë, 1947
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

9. Modelet në Los Angeles, 1950
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

10. 16 vjeçari me kitaren e tij të re, 1956, Greenwood, Mississippi
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

11. Dëgjimi i një kënge gjatë orës së muzikës, 1957
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

12. Dy motra duke vallëzuar, 1962
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

13. Vajza në një skuter, New York, 1964
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

14. Takim adoleshentesh në Main Street, Caldwell, Idaho, qershor-korrik 1941
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

15. Dita e dasmës, 1968
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

16. Grupi i vajzave rock në vitet 1960
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

17. Thirrjet telefonike të natës në konviktin e vajzave, 1970
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

18. Para telefonave te mencur, duke lexuar gjatë rruarjes, 1977
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

19. Një nerd në vitet ’80
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

20. Natën e Krishtëlindjes, 1988. Nintendo ishte një dhuratë për “mua dhe motrën time”.
20+ Photos That Show Us How People Lived Their Lives Decades Ago

Shpërndaje me dikë për t’i bërë të ndihen nostalgjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *