Shenjat se partneri juaj po fsheh diçka nga ju

Të gjithë kanë sekrete që i mbajnë vetë, por çdo marrëdhënie duhet të bazohet në besim. Komunikimi i mirë është thelbësor, por nëse partneri juaj dëshiron të fshehë diçka, duhet të dini se kur t’i bëni ata të thonë të vërtetën.

1.Zëri i tyre ndryshon
10+ Signs Your Partner May Be Hiding Something From You
Nëse zbuloni një ndryshim në lartësinë e zërit të partnerit tuaj kur ata po flasin me ju, ata mund t’ju gënjejnë. Ata madje mund të pastrojnë fytin e tyre më shpesh se zakonisht ose të marrin frymë rëndë. Këto janë reagimet natyrore të trupit të tyre kur shqetësohen për diçka.

2.Shmangin kontaktin me sy
10+ Signs Your Partner May Be Hiding Something From You
Sytë mund të zbulojnë shumë emocione, kështu që nëse partneri juaj vazhdon të shmangë shikimin tuaj, mund të ndodhë sepse ata nuk duan që ju të shihni përmes tyre. Ju mund të gjeni frikë në sytë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata përpiqen të mos bëjnë kontakt me sy me ju.

3.Përgjigjet e tyre janë të paqarta dhe sytë e tyre lëvizin shpejtë.
10+ Signs Your Partner May Be Hiding Something From You
Kur i përgjigjeni një pyetjeje, sytë e një personi do të zhvendosen në anën nga e cila kanë qasje në informacion. Sytë që lëvizin në të djathtë po kërkojnë kujtime, ndërsa sytë që lëvizin në të majtë po krijojnë gënjeshtra. Nëse përgjigjet e partnerit tuaj janë të paqarta ose të detajuara jashtëzakonisht, kjo mund të jetë një shenjë se ata po përpiqen të mbulojnë diçka.

4.Ata janë të shqetësuar kur mbetni vetëm.
Të keni sekrete mund ta bëjnë partnerin tuaj të ndjehet i shqetësuar, veçanërisht kur ju të dy jeni vetëm bashkë. Ata mund ta ndiejnë stresin dhe kjo mund ta bëjë më të vështirë për ata të qëndrojnë akoma.

5. Gjuha e tyre e trupit tregon që ata janë nervozë rreth jush.
10+ Signs Your Partner May Be Hiding Something From You
Gjatë një bisede, nëse partneri juaj largon trupin e tyre larg jush, kjo mund të jetë një shenjë se ata kanë disa sekrete dhe nuk dëshirojne që ato të zbulohen. Në mënyrë të ngjashme, akti i kafshimit të thonjve është një shenjë e pasigurisë ose ankthit dhe mund të ndodhë sepse ato kanë diçka për të fshehur.

6. Mbyllin (përpëlitin) sytë shumë shpesh
Pulsimi shumë mund të jetë një shenjë e gënjeshtrës. Mund të jetë stresuese të gënjeheni dhe, nën stres, shkalla e fryrjes së syve rritet. Kështu që nëse e vini re partnerin tuaj duke u ndezur më shumë se zakonisht, ata mund t’ju gënjejnë.

7. Kanë më shumë punë se zakonisht
Nëse partneri juaj ka më shumë arsye për të qëndruar vonë në punë ose ka më shumë udhëtime pune se zakonisht, ata mund të përdorin punën si një justifikim për të fshehur diçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *