6 sekrete që burrat rrallë i tregojnë

Çfarë dimë për burrat? Ata e duan futbollin; shumica e tyre janë jashtëzakonisht të pashëm me mjekër. Dhe kjo është – të paktën sipas shumicës së vajzave.

Por janë disa sekrete që ndoshta nuk i dini…

1. Ata kanë nevojë për momente për të bërë asgjë

Mund të tingëllojë e papritur, por jo gjithmonë duan të jenë në krye të gjërave, duke marrë vendime serioze dhe duke qenë përgjegjës për pasojat. Tani e pastaj, burrat thjesht duan të kenë pak kohë për veten e tyre për të shijuar momente paqeje dhe qetësie.

2. Burrat nuk i vërejnë detajet e vogla.

Burrat mendojnë globalisht. Thjesht pranoni atë dhe mos u përpiqni t’i bëni ata t’i kushtojnë vëmendje detajeve të vogla. Ndoshta ju duhet të ndiqni edhe shembullin e tyre sepse gratë shpesh përqendrohen në detaje shumë, gjë që heq gjithë gëzimin nga një situatë në tërësi.

3. Mendimet e pakuptimta janë një pushim i shkëlqyeshëm për mendjen.

Mund ta imagjinoni që burrat nuk e kalojnë çdo minutë të jetës së tyre duke menduar se si të paguajnë hipotekën, të sigurojnë familjen e tyre ose të shpëtojnë botën? Rezulton se ata shpesh mendojnë për disa marrëzi.

4. Ata kanë frikë gjithashtu.

Burrat janë viktima të pavullnetshme të imazhit të heroit të krijuar për ta nga shoqëria moderne. I detyron ata të mbajnë një fytyrë të drejtë në çdo rrethanë, e cila është e vështirë sepse ata kanë frikë nga e panjohura aq sa dikush, duke dyshuar në vendimet e tyre dhe shqetësuese.

5. Ata vlerësojnë çdo grua që kalon.

Një burrë gjithmonë do të shikojë, duke vlerësuar një zonjë bukuroshe që kalon. Njerëzimi ekziston, në të vërtetë, falë aftësisë së njeriut për të vlerësuar gratë sipas pamjes së tyre, duke zgjedhur më të mirën për t’u bërë nëna e fëmijëve të tij. Eshtë në natyrën e tyre dhe nuk mund të shmanget.

6. Ata e vlerësojnë mbështetjen

Burrat kanë nevojë për mbështetje emocionale po aq sa gratë – është e rëndësishme për këdo, kudo. Ritmi i jashtëzakonshëm i jetës së sotme dhe stresit emocional nuk bëjnë ndonjë dallim midis gjinive.

Shpërndaje me dikë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *