Kjo kompani i kthen vizatimet e fëmijëve në dizajn të veshmbathjeve

Karamele, ylber, lule dhe krijesa magjike – ka kaq shumë gjëra dhe ide interesante brenda kokës së fëmijëve! Këto ide jo vetëm që duhet të qëndrojnë në imagjinatat e tyre por u dhanë fëmijëve një shans për të krijuar linjën e tyre të veshmbathjeve.

1.”Vajza ime projektoi një fustan aq të gjallë siç është edhe vet.”
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

2.Një fustan i ëmbël dhe romantik për zonjën e ëndërrave!
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

3.Ditët tuaja nuk do të jenë kurrë të zbehta nëse vishni një pjesë të tillë të ndritshme të veshjeve!
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

4.Princeshat moderne hartojnë rrobat e tyre mbretërore.
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

5.Dizajnimi i karameleve nuk duket edhe aq keq
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

6.Shoqe në jetë, shoqe në rroba.
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

7.”Ajo u bë 7 vjeçe dhe veshi modelin e saj të bukur për ditëlindjen e saj.”
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

8.Dizajn me gjalp kikiriku i cili nuk duket aspak jasht mode!
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

9.Një version i ri i Sirenës se Vogël!
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

10.Gati për Krishtlindje
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

11.Ajo do të marrë porosi nga shtëpitë e famshme të modës, me shumë mundësi!
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

12.Ndonjëherë lodhesh nga të gjitha ato lule dhe ylbera dhe dëshiron të ndryshosh stilin.
A Company Turns Kids’ Artwork Into Vibrant Clothes (Your Kid Can Design Their Own Too)

A do të dëshironit që ju ose fëmija juaj të krijoni veshjet e tyre? Cilin dizajn do të zgjidhnit? Le të ndajmë në pjesën e komenteve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *