7 shenjat se jeni një person shumë i ndishëm

1.Tronditeni lehtë nga situatat që ndodhin në shoqëri
Në turmat e njerëzve, zakonisht ndjeheni të frustruar dhe të lodhur. Sigurisht, ju mund të shijoni një koncert ose një natë në qytet, por mund t’ju duhet një ose dy ditë për të rimbushur më pas. Edhe më keq janë ngjarjet kur ju duhet të angazhoheni me shumë njerëz të ndryshëm.

2.Drita shumë e ndritshme, zhurmat e mëdha dhe kaosi irritojnë nervat tuaja
Shumë njerëz që identifikohen si të ndishëm kanë një kohë të vështirë në punë tipike për shkak të kësaj. Punët e shitjes me pakicë dhe shërbimet ushqimore janë makthi më i keq i njerëzve të ndishëm për shkak të fluksit të ngushtë të vazhdueshëm të njerëzve.

3.Njerëzit gjithmonë të thonë se je shumë i ndishëm
Ndoshta ju jeni rritur në një mjedis ku njerëzit nuk e kuptuan ndjeshmërinë tuaj. Ata mund ta kenë parë atë si një shenjë dobësie ose madje edhe një krisje në karakterin tuaj. Por nëse përsëri ju thotë dikush këtë gjë, tregojuni atyre që njerëzit e ndishëm janë pakicë dhe zakonisht janë ata që bëjnë ndryshimin në botë.

4.Dëshironi të qëndroni vetëm
Vendi juaj i preferuar është shtëpia juaj, ku mund të lëshoheni pas një dite të gjatë pune ose shkolle. I gjithë stimulimi në botë shkrihet, dhe ju mund të relaksoheni me një libër të mirë dhe një filxhan çaj të nxehtë. Ju jeni i lirë të ekzistoni pa u kujdesur për kërkesat e botës së jashtme.

5.Njerëzit tjerë i diskutojnë problemet e tyre me ju
Njerëzit me shumë ndjeshmëri shpesh e kanë këtë atmosferë dhembshurie dhe sigurie për ta. Me fjalë të tjera, njerëzit mendojnë se mund të vijnë tek ju me problemet e tyre, dhe ata nuk do të gjykohen ose largohen.Sidoqoftë, për ta, ju jeni një fener shprese, një dritë që shkëlqen në errësirë.

6.Zemëroheni nga padrejtësitë dhe dhuna
Ju shumë preferoni argëtim të lumtur, ngritës që tregon bukurinë e të qenurit njerëzor. Filmat dhe shfaqjet që përfaqësojnë dashurinë dhe paqen janë shumë më tepër në përputhje me natyrën tuaj të vërtetë.

A jeni ju një person i ndishëm? Shpërndaje këtë me dikë të ndishëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *