Shenjat se partneri juaj nuk është më i lumtur në lidhje

19% e njerëzve janë të pakënaqur në marrëdhëniet e tyre, por sidoqoftë ata do të qëndrojnë së bashku me partnerin e tyre, sipas një studimi. Më poshtë gjeni shenjat se partneri juaj tash e një kohë nuk është më i lumtur në lidhjen tuaj:

1.Partneri juaj nuk ju përfshin aq shumë në jetën e tyre, sa dikur.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Është plotësisht e natyrshme të kesh një jetë jashtë marrëdhënies dhe të kalosh ca kohë vetëm. Sidoqoftë, nëse ndiheni sikur partneri juaj po distancohet dhe kërkon vazhdimisht hapësirë, mund të jetë një shenjë që ata nuk janë plotësisht të kënaqur me mënyrën se si po shkojnë gjërat midis jush.

2.Duket sikur ndjenjat e partnerit tuaj ndryshojnë gjatë gjithë kohës.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Një moment partneri juaj vepron sikur të jeni dashuria e jetës së tyre dhe tjetra, ata bëhen të ftohtë dhe të pakënaqur. Nëse jeni njohur me këtë situatë, diçka ndoshta nuk është në rregull.

3.Partneri juaj nuk tregon ndonjë dashuri fizike
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Nëse vini re se partneri juaj përmbahet nga prekja, përqafimi apo puthja mund të jetë shenjë alarmante. Mund të jetë mënyra e tyre për të mbajtur hapësirë midis jush dhe për të treguar shkëputje emocionale dhe pakënaqësi në marrëdhënie.

4.Ju vazhdimisht përlesheni pa ndonjë arsye të dukshme.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Nëse partneri juaj vazhdon të zgjedh përleshjen për gjëra të vogla që ato me siguri nuk do t’i kishin vërejtur as në të kaluarën, mund të jetë një shenjë e zhgënjimit të tyre nga marrëdhënia. Partneri juaj mund të mos dijë t’i shprehë ndjenjat, kështu që luftimi është mënyra e vetme në dispozicion për të treguar irritimin dhe zemërimin e tyre.

5.Ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk po shkon askund
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Në një marrëdhënie të fortë, partnerët janë të gatshëm të bëjnë hobi, të eksplorojnë botën ose të bëjnë plane për të ardhmen së bashku. Por nëse ndiheni sikur të dy keni ngecur në të njëjtën faqe për një kohë të gjatë dhe nuk rriteni së bashku, mund të jetë një shenjë që partneri juaj nuk dëshiron për të investuar në marrëdhënie më.

6.Partneri juaj pajtohet me gjithçka që thoni
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Kompromisi është çelësi për një marrëdhënie të lumtur dhe të shëndetshme por nëse ndjeheni sikur partneri juaj thjesht pranon gjithçka që thoni, mund të jetë një shenjë shqetësuese.

7.Partneri juaj sjell më shumë njerëz në marrëdhënie.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship
Të kesh një grup miqsh është një mënyrë e shkëlqyeshme për të sjellë emocione të reja në marrëdhënien tuaj. Por nëse vështirë se kaloni ndonjë kohë në private, kjo mund të tregojë që partneri juaj mund të lodhet nga marrëdhënia juaj.

Shpërndaje me dikë që i duhet ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *