Ide të mrekullueshme si t’i mbështjellni dhuratat

Mbështjellja origjinale e bën një dhuratë ekstra të veçantë, dhe një dhuratë e tillë do të mbahet mend për një kohë të gjatë.

Kurora jeshile

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Përbindsha qesharak

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Çdo kuti e ndritshme mund të shndërrohet në një “përbindësh” nëse e dekoroni me sy, dhëmbë dhe gjuhë. Fëmijët do ta vlerësojnë paketimin e tillë të lezetshëm!

Kuti me vrima

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Një tjetër ide e lezetshme: dhurata në vetvete mund të jetë pjesë e një dekorimi, si kjo mbështjellëse e një gjerdan rruaza.

Shtëpi mini letre

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Përdorimi i fotove dhe kartolinave si dekorime

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Fotografitë dhe kartolinat janë të shkëlqyera për zbukurimin e mbështjelljes së dhuratave.

Shiriti i bërë nga filmi fotografik

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Pendë

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Mbështjellës në formë kone

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Përdorimi i fijeve për dekorim

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Kopsë

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

E bardhë në të bardhë

17 Amazing Gift Wrapping Ideas

Shpërndaje me të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *